Lucinda Childs

Hofesh Shechter. Beeld Podium Dans
Nieuws - 15 okt 2018

Vanaf maandag 15 oktober is de derde reeks te zien van Podium Dans: het wekelijkse dansprogramma van de NTR op NPO 2 extra.

The 3 Dancers © Introdans, Hans Gerritsen
Review - 20 sep 2018 - Joanna Fox

'Moderne Meisjes' is een beetje misleidend, want Introdans toont dans van drie vrouwen van kaliber. De topchoreografen genieten internationale bekendheid.

End of Season: Leve Lucinda - Introdans © Hans Gerritsen
Review - 5 jul 2016

Gezien op 29 juni, Stadsschouwburg Utrecht.

Introdans sluit het seizoen af met End of Season: Leve Lucinda. De negentig minuten durende dansvoorstelling is puur en betoverend. 

Introdans - MODERNlive
Nieuws - 5 feb 2015

MODERNlive van Introdans gaat vrijdag 6 februari in Schouwburg Arnhem in première. Daarna gaat de dansvoorstelling op tournee in Nederland, Duitsland en België.

Nieuws - 5 feb 2014

Het Arnhemse dansgezelschap Introdans is in twee categorieën genomineerd voor de jaarlijkse Dans Publieksprijs. Bij deze prijs kiezen dansliefhebbers de dans of danser die zij bewonderen. Danser Pascal Schut en choreografe Lucinda Childs zijn genomineerd in de categorie Danser 2013 en Choreografie 2013.

Nieuws - 23 dec 2013

Het Kröller-Müller Museum organiseert in samenwerking met dansgezelschap Introdans op 23 en 30 januari 2014 een dansworkshop voor 50-plussers. Moderne kunst beweegt : mic/MAC neemt de deelnemer mee op een actieve tocht door het museum, waar bekende en minder bekende kunstenaars onder de loep worden genomen.

Review - 12 feb 2013

Introdans brengt onder de naam MODERNE MEISJES een divers programma met werken van de gerenommeerde choreografen Lucinda Childs, Twyla Tharp en Jennifer Muller.

Abonneren op Lucinda Childs