Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Ivana Diboune. Foto Mika Kraft
Nieuws - 14 aug 2019

Atelier TAW, de werkplaats voor dans en theater van kunstenfestival De Oversteek, levert dit jaar maar liefst twaalf nieuwe voorstellingen op.

Open Huis Nationale Opera & Ballet
Nieuws - 13 aug 2019

Het jaarlijkse Open Huis van Nationale Opera & Ballet vindt dit jaar plaats aan het begin van het seizoen, op zaterdag 14 september 2019.

Chapeau End of Season met speciale gastdansers
Review - 9 jul 2019 - Joanna Fox

Introdans sluit haar seizoen jaarlijks af met End of Season. Met dit keer speciale gastdansers en een baanbrekend hedendaags balletprogramma.

Kick-off Nederlandse Dansdagen: REDO & The Dreamers
Nieuws - 4 jul 2019

Van 1 t/m 6 oktober: premières, dansprijzen, virtuele residentie, tweede editie Bloedbanden en Club Tweak, Meesterwerken, Dansmuseum, en veel meer…

Museum Motus Mori - Katja Heitmann - Marres (c) Hanneke Wetzer
Agenda - 3 jul 2019

6 weken, 6 dagen per week, 5 uur per dag archiveren 10 dansers de uitstervende menselijke beweging in dit bijzondere dansmuseum van Katja Heitmann.

Screws tijdens première in Parijs. Foto: Bart Grietens
Review - 28 jun 2019 - Joost Goutziers

Bij Alexander Vantournhout is acrobatiek niet van het grote gebaar. Het is gecontroleerd, evenwichtig, avontuurlijk, verfijnd, vooral ook experimenteel.

The Square
Agenda - 25 jun 2019

The Square is een nieuwe avondvullende voorstelling van Scapino Ballet Rotterdam, gemaakt door een collectief van choreografen, ontwerpers, musici en dans.

3D International
Agenda - 25 jun 2019

Drie steden. Drie wereldpremières. Drie dansgezelschappen: Scapino Ballet Rotterdam, GöteborgsOperans Danskompani en Staatstheater Mainz.

Opera Melancholica
Agenda - 25 jun 2019

PERA2DAY en het New European Ensemble verwelkomen u in het anatomisch theater van de psyche. Hier worden schedels gelicht.

Pearl
Agenda - 25 jun 2019

Het barokspektakel Pearl is een van de succesvolste voorstellingen van Scapino Ballet en trok al meer dan 50.000 bezoekers.

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen