Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Flamenco Biënnale
Nieuws - 21 sep 2021

Fan van Latijns-Amerikaanse dans en muziek? Dan hebben we goed nieuws, want binnenkort komt de Flamenco Biënnale weer naar Nederland.

Reportage - 9 sep 2021

Na een jaar is het festival op zoek naar 21 nieuwe makers die hun voorstellingen dicht op de huid van een groot publiek willen maken.

Foto: Alwin Poiana
Nieuws - 2 sep 2021

Op 11 september opent wethouder Touria Meliani het internationale centrum voor hedendaagse dans in het nieuwe gebouw Westbeat in Amsterdam-Nieuw West.

Nederlandse dansdagen
Nieuws - 30 aug 2021

De dansers en makers die dit jaar kans maken om tijdens Het Nederlandse Dansdagen Gala in de prijzen te vallen zijn bekend.

Reportage - 10 aug 2021

De negentienjarige Hetty van der Togt hield tijdens haar gevangenschap het laatste jaar van de Tweede Wereldoorlog een dagboek bij.

Summer Dance Amsterdam
Nieuws - 3 aug 2021

Goed nieuws voor dansliefhebbers! Dit jaar kan Summer Dance Festival gelukkig wél doorgaan.

Redouan Ait Chitt
Reportage - 27 jul 2021

Dit jaar kiest het dansfestival voor een unieke vorm: een on- als offline event om het beste van twee werelden samen te brengen.

In The Heights
Reportage - 15 jul 2021

In The Heights is een zomerse en energieke film vol met muziek en dans. Rapmuziek, salsa en merengue zijn daarbij de muzikale hoofdingrediënten.

Blasphemy Rhapsody review
Review - 6 jul 2021 - Roos Stuurman

Blasphemy Rhapsody van ICK gaat over het omarmen van veranderlijkheid en onzekerheid: passende thema's in het kader van de pandemie.

Blasphemy Rhapsody
Reportage - 28 jun 2021

Na drie keer uitgesteld te zijn geweest, gaat de voorstelling op 5 juli eindelijk in première tijdens Julidans.

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen