Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Like de Facebookpagina van Dans Magazine
Nieuws - 20 feb 2018

Facebook heeft ieders tijdlijnen heringedeeld, dus verschenen de artikelen van Dans Magazine daardoor minder vaak op je scherm. De oplossing kost 1 minuut!

Première updates
Nieuws - 14 feb 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Introdans, Schrit_tmacher, Jelena Kostic en meer.

Cinedans
Agenda - 14 feb 2018

Cinedans is een internationaal festival waarbij de dansfilm centraal staat.De internationale editie vindt plaats van 14 tot 18 maart 2018 in EYE Amsterdam.

Moscow Classical Ballet Carré
Nieuws - 13 feb 2018

Het Moscow Classical Ballet komt van 16 tot en met 18 maart terug! Bij hoge uitzondering maakt Het Balletorkest een uitstap naar Koninklijk Theater Carré.

Première updates
Nieuws - 8 feb 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Het Nationale Ballet, het Nederlands Dans Theater en meer.

Junior Company
Nieuws - 7 feb 2018

Speciaal voor haar eerste jubileum is de Junior Company met 'In the Future' te zien in diverse Nederlandse theaters van 10 maart tot en met 15 april 2018.

Première updates
Nieuws - 1 feb 2018

Op Dansmagazine.nl brengen we je wekelijks première updates, met deze week voorstellingen van Martha Graham Dance Company, Thierry Malandain en meer.

Trisha Brown Company - L’Amour au Théâtre
Review - 31 jan 2018 - Helma Klooss

Met de werken L'Amour au Théâtre, Geometry of Quiet en Groove and Countermove wordt na de dood van Trisha Brown nog een eerbetoon gebracht aan pure dans.

HNDRD
Nieuws - 30 jan 2018

De eerste stap van het gezelschap is de creatie ‘One Limited Space’, waarbij dansers de activiteit van de hersenen weergeven en personaliseren.

Summer Dance Forever
Nieuws - 29 jan 2018

Dit jaar doet de schouwburg voor het eerst mee aan de Summer Dance Forever wintereditie, hiermee halen zij de wereldtop van urban dance naar Amsterdam.

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen