Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Review - 10 nov 2017

Op zaterdagavond 7 oktober zijn twee bekende namen in de Nederlandse danswereld in het NND programma aan elkaar gekoppeld in De Bordenhal in Maastricht.

Dansen met de vijand
Reportage - 8 nov 2017

Een tentoonstelling, boek èn een voorstelling. Over het uitzonderlijke verhaal van de Joodse danslerares Roosje Glaser, die al dansend Auschwitz overleeft.

So You Think You Can Stoelendans (6+) - Introdans
Review - 6 nov 2017

So You Think You Can Stoelendans van Introdans is een speelse familievoorstelling met de stoel in de hoofdrol. Met een wereldpremière van David Middendorp.

Foto Jörg Metzner
Reportage - 1 nov 2017

Jeugddansgezelschap De Dansers werkt aan The Basement op een bijzondere locatie in Berlijn. Lisa Reinheimer zoekt hen op in Duitsland.

Beelstil Rauw Vlees
Nieuws - 31 okt 2017

Rouw vlees toont de impact op het leven van een jong meisje en inmiddels volwassen vrouw. Onvoorstelbaar, onmenselijk, ondraaglijk.

Promobeeld New Adventures - Scapino Ballet
Review - 30 okt 2017

De dansers van het Scapino Ballet brengen met New Adventures een komische maar avontuurlijk voorstelling op de planken.

Shimmy Shake Festival
Nieuws - 23 okt 2017

Op 11 en 12 november 2017 is het Maaspodium in Rotterdam het terrein voor fusion buikdansliefhebbers, -beoefenaars en geïnteresseerden.

Cover Dans Magazine 5/2017
Blog - 20 okt 2017 - Joost Groeneboer

Soms weet onze hoofdredacteur bij God niet waar een dansstuk over gaat. Bij deze doorloop van Day Time Moon van Gross Dance Company is dat wel anders.

Romeo & Julia - Moscow Classical Ballet. Foto Alex Pankov
Nieuws - 20 okt 2017

Op dinsdag 24 oktober komt het Moscow Classical Ballet voor het eerst naar Koninklijk Theater Carré. Het gezelschap danst de Nederlandse première van Romeo en Julia op muziek van Sergej Prokofjev. Kaarten zijn helaas al uitverkocht. Niettemin vertellen we je graag meer over dit Russische topgezelschap. 

Logo Nederlandse Dansdagen
Review - 12 okt 2017

Een verhalende dansvoorstelling voor een jong en een zo breed mogelijk publiek. Maar wat maakt choreograaf Joseph Yvan Toonga’s dansstijl zo uniek?

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen