Home » Rubriek

Voorstellingen

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews, maar ook het laatste dansnieuws van verscheidene dansvoorstellingen.

Duits Zwanenmeer, Ballet
Review - 21 jun 2018 - Astrid van Leeuwen

Nieuwe Zwanenmeren zijn niet aan de orde van de dag. Des te opmerkelijker is het ‘ballet der balletten’ recentelijk twee nieuwe interpretaties kreeg.

Dance Connects Company
Nieuws - 13 jun 2018

Op 27 juni speelt Dance Connects Company, het Amsterdamse moderne dansgezelschap, een try-out van de voorstelling [mi:t] in Theater Perdu in Amsterdam.

Premières deze week
Nieuws - 8 jun 2018

Deze week staat er slechts één nieuwe première op het podium. Op maandag 9 juli gaat Johann Sebastian Bach, Cellosuiten in première op festival Julidans.

eerste dichtersbal Stichting Gerrit Komrijhuis dansen op spijkers
Nieuws - 1 jun 2018

Op vrijdag 1 juni organiseert Stichting Gerrit Komrijhuis een surrealistisch dichtersbal in het Vondel CS in Amsterdam onder de titel Dansen op Spijkers.

Agenda - 1 jun 2018

Op maandag 20 september gaat de dansthriller De Zaak Carmen gaat eind september in première.

End Performance - ArtEZ Bachelor of Dance
Interview - 1 jun 2018

Voor de eindejaarsvoorstelling van ArtEZ Bachelor of Dance is speciaal een repetitor ingevlogen. Benieuwd naar het repetitieproces, stelden wij wat vragen.

Reportage - 25 mei 2018

Project Sally presenteert met Dekbed (4+) een autonome wereld. De wereld tussen werkelijkheid en fantasie.

Mette Ingvartsen Artez DOCH RAMA Next Move 69 positions
Nieuws - 24 mei 2018

Deze week staan er twee nieuwe premières op de planken: 69 positions van Mette Ingvartsen en Next Move International Conference.

Reportage - 18 mei 2018

Samen met Theater Strahl zet het jeugd dansgezelschap De Dansers en Wies Merkx hun nieuwe voorstelling The Basement op de planken.

Michael Benjamin met Marijn Rademaker en Timothy van Poucke in Two and Only. Foto Hans Gerritsen
Nieuws - 17 mei 2018

Vanavond danst Dance4life ambassadeur Marijn Rademaker samen met Timothy van Poucke and Michael Benjamin voor het Aidsfonds 'Two and Only'

Pagina's

Abonneren op Voorstellingen