Home » Rubriek

Wie is Wie

Meer weten over hoe de danswereld in elkaar steekt? Dan ben je bij Dans Magazine aan het goede adres. Op Dans Magazine vind je een uitgebreide lijst biografieën van bekende dansers en choreografen en achtergrondinformatie bij de verscheidene dansgezelschappen en dansfestivals.

ROOTZ! Festival
Nieuws - 25 mei 2023

ROOTZ! is mijn grote passie en inspiratiebron, de yogaschool in het Hoge Noorden waar we met onze voeten in de klei naar de wolken reiken.

Interview - 2 mei 2023

Gill is professioneel danseres en danste voor tv-shows, videoclips en in shows van grote artiesten.

spitzen
Reportage - 5 apr 2023

Dans Medisch Zorgnetwerk is gespecialiseerd in de behandeling van dansblessures.

Ruben Chi choreograaf danser docent hiphop battle evenementen
Interview - 8 mrt 2023

Ruben Chi heeft veel bijzondere, dansevenementen, reizen en hiphop battles meegemaakt. In een speciaal interview vertelde hij meer over zijn passie.

Jan Kooijman
Nieuws - 8 feb 2023

Het verhaal van de wereldberoemde balletdanser Rudolf Nureyev (1938 - 1993) wordt in een nieuwe voorstelling door Jan Kooijman verteld.

Sofie Hofstee
Interview - 18 jan 2023

Als vrolijk en energiek kind danste Sofie vooral omdat ze het heel erg leuk vond. Een carrière in de danswereld? Ja, heel graag. Maar hoe dan?

Nationale Ballet Floor Eimers Dawson
Reportage - 10 jan 2023

Tekst: Vica Kolbeek

Voor onze nieuwe rubriek Next Generation zijn we naar de voorstelling Dawson geweest van Het Nationale Ballet in Amsterdam. We hebben Floor Eimers gesproken over de voorstelling en tips voor alle jonge dansers in Nederland.

Ginny Pauw tips voor professionele dansers
Reportage - 4 jan 2023

Om van je passie je beroep te maken zul je hard moeten werken. Ginny Pauw gaf ons 3 onsmisbare tips over het bereiken van je doelen als professional.

Igone de Jongh, Zin in Liefde
Nieuws - 15 dec 2022

Voor onze nieuwe rubriek Next Generation zijn we naar de voorstelling Zin in Liefde geweest van Igone de Jongh in Haarlem.

Rinie Bleeker
Nieuws - 15 nov 2022

De geliefde en toegewijde dansdocent, coach en choreograaf John Wooter is 23 augustus overleden aan een hartstilstand na een periode van ziekte.

Pagina's

Abonneren op Wie is Wie