Dans deelt

Laat je inspireren door dansers, choreografen en gezelschappen.

Haar
22 mrt 2024

In de zoektocht naar perfectie in haarstyling en verzorging, heeft Dyson de lat opmerkelijk hoog gelegd met zijn revolutionaire haardroger.

Voeding
23 jan 2024

Als danser is het van groot belang om je lichaam goed te voeden om optimale energie en prestaties op het podium te garanderen. Voeding speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van spierherstel, het handhaven van uithoudingsvermogen en het bevorderen van algehele gezondheid. Dit zijn vijf voedingstips op een rijtje.

Dansles in het engels
18 jan 2024

In meertalige dansgemeenschappen is de beheersing van de Nederlandse taal essentieel voor effectieve communicatie en culturele uitwisseling. Dit artikel belicht het belang van Nederlands leren, zowel via online Nederlandse les als door de inzet van docent Nederlands en persoonlijke tutor Nederlands, om zo de samenwerking en artistieke expressie binnen deze gemeenschappen te versterken.

Alex Waghorn
16 jan 2024

Lemi Ponifasio is een buitengewone kunstenaar uit de Stille Oceaan die een revolutie teweeg heeft gebracht in de manier waarop wij theater en dans begrijpen. Zijn creaties trotseren conventionele ideeën, met een radicale aanpak door theater, dans, kunst en activisme te combineren.

Danser
10 jan 2024

Als liefhebber van dansen weet je waarschijnlijk als geen ander dat je goed op je gezondheid moet letten; wil je lekker en comfortabel los kunnen gaan op de dansvloer.

Stretching in balletstudio
15 dec 2023

In een competitief vakgebied zoals bij dansscholen is het opbouwen van een sterk merk cruciaal om op te vallen en een loyaal klantenbestand op te bouwen.

Kind luistert muziek
24 nov 2023

Muziek vormt een belangrijke basis voor dans. Hoe beter je het ritme begrijpt, hoe meer je van muziek en bewegen op muziek kunt genieten. En wist je dat muzikaliteit ook de ontwikkeling van je kind kan stimuleren? Dit zijn 3 tips om je kind daarbij te helpen.

Foto via Pexels
14 nov 2023

Het behouden van een gezond lichaam zonder klachten vereist een combinatie van verschillende factoren, waaronder gezonde voeding, regelmatige lichaamsbeweging, stressbeheersing, voldoende slaap, preventieve zorg, hydratatie en zorg voor je mentale gezondheid.

Pexels
11 okt 2023

Het is bijna zover, de kerstvakantie begint. Het moment waarop we vaak voor de tijd nog even een borrel drinken om het jaar goed af te sluiten en ons welverdiende kerstpakket in ontvangst te nemen.

Dansers blessure
5 okt 2023

Een goede zorgverzekering is essentieel voor dansers, omdat het je de nodige dekking biedt voor blessures en medische kosten die kunnen ontstaan als gevolg van de fysiek veeleisende aard van je beroep.

Pagina's