Dans deelt

Laat je inspireren door dansers, choreografen en gezelschappen.

Danseres
13 jul 2024

Als danser draait, letterlijk en figuurlijk, alles om jouw lichaam. Dat moet gezond, sterk, soepel en blessurevrij blijven.

Work out
18 jun 2024

Steeds meer dansers ontdekken pre-workout supplementen als een middel om hun prestaties te verbeteren. Maar wat zijn pre-workouts precies en hoe kunnen ze dansers helpen?

Danseres
16 mei 2024

Dansvoorstellingen en theatervoorstellingen bieden een unieke ervaring die de zintuigen prikkelt en de verbeelding voedt.

Foto via Pexels
15 mei 2024

Volksdansen vormen een wezenlijk deel van de culturele identiteit van talrijke landen en regio's wereldwijd.

actief in de zomer
25 apr 2024

​De zomer staat eindelijk weer voor de deur en dat betekent tijd voor de zomervakantie!

Dansvideo's
23 apr 2024

Of je nu een doorgewinterde danser bent of gewoon op zoek bent naar een leuke manier om in beweging te blijven, er is een overvloed aan dans-apps beschikbaar.

Moveme
22 apr 2024

MOVEME! is hét showcasefestival voor dans in Assen waar dansers, makers, docenten, onderzoekers en liefhebbers van alle leeftijden samenkomen.

Haar
22 mrt 2024

In de zoektocht naar perfectie in haarstyling en verzorging, heeft Dyson de lat opmerkelijk hoog gelegd met zijn revolutionaire haardroger.

Voeding
23 jan 2024

Als danser is het van groot belang om je lichaam goed te voeden om optimale energie en prestaties op het podium te garanderen. Voeding speelt een cruciale rol bij het ondersteunen van spierherstel, het handhaven van uithoudingsvermogen en het bevorderen van algehele gezondheid. Dit zijn vijf voedingstips op een rijtje.

Dansles in het engels
18 jan 2024

In meertalige dansgemeenschappen is de beheersing van de Nederlandse taal essentieel voor effectieve communicatie en culturele uitwisseling. Dit artikel belicht het belang van Nederlands leren, zowel via online Nederlandse les als door de inzet van docent Nederlands en persoonlijke tutor Nederlands, om zo de samenwerking en artistieke expressie binnen deze gemeenschappen te versterken.

Pagina's