Dans deelt

Laat je inspireren door dansers, choreografen en gezelschappen.

Spitzen
10 sep 2023

Waar vroeger vaak gebruik werd gemaakt van een portemonnee, zie je nu steeds meer mensen de overstap maken naar een pasjeshouder.

Dansles youtube
24 aug 2023

​Tegenwoordig doen we alles online, dus waarom niet het volgen van dansles?

Dancer protein
24 aug 2023

Het is algemeen bekend dat atleten, bodybuilders en fitnessfanaten al jarenlang zweren bij proteïne poeders om hun prestaties en herstel te verbeteren.

Tote bag
4 aug 2023

Er zijn nog al wat dansscholen, dus als je nieuwe leden wilt werven dan moet je flink je best doen om op te vallen. Een handige en relatieve goedkope manier om je dansschool te promoten is het verspreiden van tote bags.

Bruiloft
28 jun 2023

De eerste dans van het bruidspaar is dé manier om het trouwfeest af te trappen en de sfeer er goed in te brengen. Wij vertellen je wat de leukste dansstijlen zijn voor een onvergetelijke eerste dans waarvan je gasten op zullen kijken!

Dansers
28 apr 2023

Professionele dansers hebben een veeleisende baan waarbij ze regelmatig moeten optreden en trainen. Ongesteldheid kan een uitdaging zijn voor dansers, omdat het symptomen kan veroorzaken zoals krampen, vermoeidheid en een veranderde stemming. Daarnaast kan het gebruik van tampons of menstruatiecups oncomfortabel zijn tijdens het dansen en kan het risico op doorlekken tijdens optredens of repetities groot zijn. Hoe doen professionele dansers dat? En wat kunnen we daarvan leren?

Stretch dancer
12 apr 2023

Of je nu professioneel bezig bent met dans of wanneer je regelmatig danst voor je plezier; je lichaam én je geest worden er in ieder geval erg blij van. Om je dansmoves nog beter te maken, is het een must om een sterk lichaam te hebben.

dansen
16 feb 2023

Dansen is een geweldige manier om je lichaam en geest in beweging te krijgen. Of je nu alleen of met vrienden bent; dansen helpt je om spanning los te laten en energie op te bouwen.

Danser
12 jan 2023

Het is geen verrassing dat dansen een geweldige manier is om je te uiten en je vaardigheden op het podium te showen. Talloze mensen genieten van deze kunst, zowel de danser zelf als het publiek. Maar als je wilt dat elke dansoptredens nog beter wordt, moet je de juiste tools en technieken leren die helpen bij het verbeteren van jouw prestaties.

Trash lake
5 jan 2023

Een taboedoorbrekende dansvoorstelling over seksuele identiteit en -diversiteit. Voor iedereen vanaf 14 jaar.

Pagina's