Blogs

Cover Dans Magazine 5/2017
Joost Groeneboer

Soms weet onze hoofdredacteur bij God niet waar een dansstuk over gaat. Bij deze doorloop van Day Time Moon van Gross Dance Company is dat wel anders.

Cover Dans Magazine nummer 4 van 2017
Astrid van Leeuwen

De daverende ovatie voor Betroffenheit was een kippenvelmoment, iets wat ik in al mijn ‘dansjaren’ nooit eerder heb meegemaakt. Zal het ooit weer gebeuren?

Cover Dans Magazine nummer 3 van 2017

Onverwachte danscadeautjes toveren een glimlach op je gezicht. Gelukkig komt het festivalseizoen eraan. Reken er maar op dat je er ook eentje tegenkomt.

Dansdocenten. Er heerst een cliché over het beroep. Lenneke Gentle schreef een blog over haar beeld bij de vooroordelen. 

Wat is het toch heerlijk; dansen! Wij als dansers en dansdocenten weten daar natuurlijk alles vanaf, we doen het dagelijks, Sommigen van ons zelfs zes dagen per week! Lees hier de nieuwe blog van Lenneke Gentle.

Volgens Lenneke Gentle zou de danswereld meer moeten samenwerken. Samenwerking maakt ondernemingen en mensen slechts sterker. Lees hier de voorbeelden en voordelen. 

Voeding is belangrijk voor alle dansers. Lenneke Gentle deelt haar geheime, gezonde recepten. Voor elke maaltijd van de dag weet ze een gezond alternatief!

De bezem gaat er doorheen bij Danspiratie. Tijd voor veranderingen. Benieuwd welke? Lees dat in de blog van Lenneke Gentle. 

Een gelukkig dansjaar allemaal! Januari is inmiddels volop van start gegaan. De pepernoten, kerststollen en oliebollen zijn op en de vakantie raakt ten einde. Lees de blog van Lenneke Gentle. 

Salsadansers David en Paulina © flickr
Redactie

In de salsablog gaan we dit keer verder met de vraag 'hoe voorkom je dat je geweigerd wordt voor een dans?'  Ben jij wel eens geweigerd en wil je een oplossing? Lees het hier. 

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine blogs