Reportages

In de reportages vind je de meest uiteenlopende verhalen over dans: internationaal nieuws, danstips, zelf dansen, lifestyle en nog veel meer.

dansmoves dans muziek jaren 80 throwback thursday

Danstrends, ofwel danspasjes die opeens iedereen lijkt te kennen. Dit keer gaan we terug naar de jaren 80, herken jij deze nog?

Yoga en dans

Voor veel mensen lijkt Yoga & Dans ver weg van het leven van alledag. Maar Yoga & Dans staat dichter bij de dagelijkse praktijk dan je denkt.

Dansen rouw

Met de film RAUW hoopt Marije van der Hoeven rouw bespreekbarder te maken. Volgens haar is dans een mooie manier om gevoel toe te laten.

5 voordelen van dans voor kinderen dans goed voor ontwikkeling

Wist je dat dans voor kinderen een positief effect kan hebben op meerdere gebieden van hun ontwikkeling? Lees de 5 belangrijkste voordelen voor kinderen.

Floris Bosveld So You Think You Can Dance

In 2010 werd hij bekend door het winnen van So You Think You Can Dance, en heeft sindsdien veel van de (dans)wereld gezien. Lees snel meer over hem!

Populaire dansmoves danstrends 00's throwback thursday

Momenteel zijn we niet in de club te vinden om te zien wat de danstrends zijn van deze tijd. Daarom nu de vraag: herken jij deze nog?

e-books over dans vrije tijd

Het kan lastig zijn om te beginnen aan een boek, of om de tijd te nemen om het uit te lezen. Bekijk ons rijtje e-books over dans, die je er snel bij pakt!

bewezen dansen positieve invloed op schoolprestaties

Dans heeft een positief effect op zowel onze fysieke als mentale gezondheid. Maar wist je dat het ook impact kan hebben op de schoolprestaties?

Introdans Fantasia

Via een digitaal platform heeft Introdans naast de voorstelling FANTASIA een uitgebreid aanbod aan dans.

Social media training dansscholen

Social media is erg belangrijk in deze tijd, zeker voor een dansschool. Kim van Haren biedt een training aan om je dansschool beter op de kaart te zetten.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine reportages