Winnen

Met onze winacties maak je kans op de leukste prijzen. Geef je op en misschien win jij binnenkort wel kaartjes voor de volgende mooie dansvoorstelling.

Fringe festival
Deze actie is gesloten

Amsterdam Fringe Festival toont jaarlijks in september 11 dagen lang theater en dans van nieuw, onbekend en ongetemd talent op meer dan 25 locaties in Amsterdam.

Dansindustrie
Deze actie is gesloten

Win twee dansworkshops, een auditieworkshop, een goodiebag en een bewerkte studiofoto.

Introdans
Deze actie is gesloten

De piano zien we vaak als solo-instrument. Maar wat gebeurt er als de pianist wordt omringd met dansers? Pianisten Daria van den Bercken en Julien Brocal gaan het experiment aan, samen met dansers en jonge choreografen van Introdans.

Yoga en Dans als Levenskunst
Deze actie is gesloten!

Wist je dat yoga en dans heel goed samen gaan? Magda Samson en Ilse Anthonijsz schreven er een boek over. Wij mogen er drie weggeven!

Igone de Jongh
Deze winactie is gesloten

Igone, de biografie is het verhaal van een absolute ster, een Nederlandse ballerina die de wereldtop bereikt. Igone de Jongh vertelt openhartig over haar bijzondere en turbulente leven, over de wondere wereld van klassiek ballet en de kracht die je kunt putten uit de moeilijkste momenten.

Sonatinas 4 feet
Deze actie is gesloten

Dans Magazine mag twee kaarten weggeven voor deze voorstellingen waarbij acrobatische en urban dance samenkomen.

Foto: Paul Sixta of Noortje Stortelder
Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine mag maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor Funny Soft Happy & The Opposite van Connor Schumache.

Laat me van Isabelle Beernaert
Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine mag maar liefst 5 x 2 vrijkaarten weggeven voor Laat me van Isabelle Beernaert op 4 januari 2020 in Amsterdam RAI Theater.

You Better Move #7
Deze actie is GESLOTEN

We geven twee kaartjes weg voor You Better Move #7 – Wonderland of the Night op 8 november om 19:30 bij Dansmakers Amsterdam.

fotograaf Bowie Verschuuren]
Deze actie is GESLOTEN

In samenwerking met theatergezelschap Schweigman& en Calefax mag Dans Magazine 2x2 kaarten voor VAL weggeven.

DEZE ACTIE IS GESLOTEN

Vanaf 13 Juni wordt deze film gedraaid in de bioscopen, de film is geregisseerd door Icíar Bollaín.  Wij van Dans magazine mogen voor deze film 2 x 2 kaarten weggeven!

Film Daymohk – Het land van de voorouders
Deze actie is GESLOTEN

Vanaf 9 mei zal de film Daymohk – Het land van de voorouders, geregisseerd door Masha Novikova, in filmtheaters en bioscopen door Nederland gaan draaien. En Dans Magazine mag eenmaal 2 vrijkaarten voor een filmvertoning naar keuze weggeven!

Pagina's