Winnen

fotograaf Bowie Verschuuren]
Deze actie loopt tot 9 september

In samenwerking met theatergezelschap Schweigman& en Calefax mag Dans Magazine 2x2 kaarten voor VAL weggeven.

DEZE ACTIE IS GESLOTEN

Vanaf 13 Juni wordt deze film gedraaid in de bioscopen, de film is geregisseerd door Icíar Bollaín.  Wij van Dans magazine mogen voor deze film 2 x 2 kaarten weggeven!

Film Daymohk – Het land van de voorouders
Deze actie is GESLOTEN

Vanaf 9 mei zal de film Daymohk – Het land van de voorouders, geregisseerd door Masha Novikova, in filmtheaters en bioscopen door Nederland gaan draaien. En Dans Magazine mag eenmaal 2 vrijkaarten voor een filmvertoning naar keuze weggeven!

Festival winnen kaarten dans
Deze actie is GESLOTEN

Hou jij van dansvoorstellingen op een bijzondere buitenlocatie, dan ben je in Hongerige Wolf aan het juiste adres! In dit artistieke dorp vindt van 12 tm 14 juli het gelijknamige Festival Hongerige Wolf plaats.

Win 2x2 tickets voor de voorstelling: All Hands on deck
Deze actie is GESLOTEN

All hands on deck is een dansvoorstelling is samenwerking met Scapino Ballet en Wëreldbänd. De voorstelling is een combinatie van dans, humor, muziek en theater. Dansmagazine mag 1x2 tickets weg geven voor de voorstelling in Rotterdam en 1x2 tickets voor de voorstelling in Den Haag. 

win! the best in de jungle
Deze actie is GESLOTEN

Vanaf vandaag in de bioscoop: THE BEAST IN THE JUNGLE (regie Clara van Gool)

Foto Anja Beutler
Deze actie is GESLOTEN

Al eeuwenlang draaien mannen en vrouwen om elkaar heen, op zoek naar een verbinding vanuit balans, gelijkheid en kracht. Choreografe Nicole Beutler vroeg zich af hoe we dat eigenlijk aanpakken

Deze actie is GESLOTEN

Vanaf 7 februari 2019 reist het vernieuwende dansfestival Moving Futures voor de vijfde keer langs verschillende steden in Nederland. Het meest spraakmakende werk van vijf landelijke productiehuizen bijeengebracht in één reizend festival. Maak nu kans op twee tickets voor het festivalprogramma op zaterdag 9 februari om 20:00 in Theater a/d Rijn.

LIEDERDUETT i.h.k.v. CaDance© Andrea Macchia
Deze actie is GESLOTEN

Maak nu kans op gratis kaarten voor de voorstelling LIEDERDUETT van Compagnia Zappalà Danza. Dit is één van de meest gerenommeerde dansgezelschappen van Italië. Zij zijn speciaal te gast op het CaDance festival 2019. LIEDERDUETT is een tweeluik met zang, muziek en dans over het oerverhaal van de eerste doodslag.

Deze actie is GESLOTEN

Bye bye baby is een fysieke, humoristische en humeurige theatervoorstelling op een groot springkussen voor en over beginnende pubers.

Deze actie is GESLOTEN

Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen en het durven laten zien daarvan. We leven in een wereld waarbij we leren te stralen en te scoren, maar falen blijft moeilijk. Daar schamen we ons voor omdat ons zonnige zelfbeeld daardoor verdwijnt. We houden wel van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten?

De Sprookjeskoningin - foto Wim Lanser
Deze actie is GESLOTEN

Wonderlijke wezens, die grote, grappige poppen van Duda Paiva Company. Ze lijken écht te leven, halen fantastische capriolen uit en kunnen nog dansen en zingen ook. Maak kans om gratis bij De Sprookjeskoningi aanwezig te zijn!

Pagina's