Winnen

Wrapped - Introdans © Hans Gerritsen
Deze actie loopt tot 30 november

GEKKIGHEID is nog in vele Nederlandse theaters te zien tot 17 februari 2019. Daarvoor mag Dans Magazine 2 x 2 vrijkaarten voor een voorstelling naar keuze weggeven!

Deze actie loopt tot 6 februari 2019

Victory is een fysieke theatervoorstelling over falen en het durven laten zien daarvan. We leven in een wereld waarbij we leren te stralen en te scoren, maar falen blijft moeilijk. Daar schamen we ons voor omdat ons zonnige zelfbeeld daardoor verdwijnt. We houden wel van leedvermaak, maar kunnen we ook lachen om onze eigen fouten?

Deze actie loopt tot 14 december

Deze familievoorstelling bevat een mix van theater en dans geregisseerd door Moniek Merkx en wordt daardoor een wonderlijk warme voorstelling voor iedereen van 8 tot 108 jaar oud.

Deze actie loopt tot 18 januari

Bye bye baby is een fysieke, humoristische en humeurige theatervoorstelling op een groot springkussen voor en over beginnende pubers.

Moving Forward Performance Night
Deze actie is GESLOTEN

Maak tijdens de Performance Night kennis met een nieuwe lichting choreografie talent bij Dansmakers Podium. Op 9 november presenteren acht makers zichzelf en hun werk tijdens een feestelijke avond.

Schreurs Korzo, Here We Live and Now
Deze actie is GESLOTEN

Den Haag danst! Het is dé plek om kennis te maken met nieuw danstalent. Met het jaarlijkse dansevent Here we live and now vieren Korzo en Nederlands Dans Theater dit talent.

Olga Meos
Deze actie is GESLOTEN

Shimmy Shake is hét festival waar Fusion en Tribal buikdansers, liefhebbers en geïnteresseerden naar toe komen.

Reclaiming the Goddess, choreografie
Deze actie is GESLOTEN

Project Zahira werkt hard aan de hedendaagse choreografie Reclaiming the Goddess. Daarvoor kan je twee kaartjes winnen voor de première in 2019.

SOUL #2 Performers van Isabelle Chaffaud
Deze actie is GESLOTEN

Dans Magazine geeft 2x2 tickets weg voor de laatste voorstelling in de tournee, op 19 oktober in De Nieuwe Regentes in Den Haag.

Anita Terpstra Vonk 1974 Hallum France Germany Deutchland
Deze actie is GESLOTEN

Vonk is een dansthriller van auteur Anita Terpstra die het verhaal verteld over het beroemde balletpaar, de Nederlandse Mischa en de Russische Nikolaj.

Floaten
Deze actie is GESLOTEN

Floaten is een bijzondere en effectieve manier van ontspannen. Je drijft, zoals in de dode zee, gewichtloos op een laag zeer zout en verwarmd water.

Vicente Amigo
Deze actie is GESLOTEN
De Andalusische stergitarist Vicente Amigo in een zinderend flamencoconcert. Gepassioneerd, vurig en sensueel. Vicente Amigo

Pagina's