Win kaarten voor GROOVE tijdens de Nederlandse Dansdagen

Foto: Emile Vrolijk
Wij mogen kaarten weggeven!

Dit najaar strijken de Nederlandse Dansdagen voor de 27ste keer neer in Maastricht. Het feest van de Nederlandse dans zal weer groots gevierd worden in theaters, op bijzondere locaties in de stad, online, en voor de derde keer vanuit de Danstent op het Vrijthof. 

Op zondag 6 oktober treden The Ruggeds & Ghetto Funk Collective op met hun voorstelling GROOVE. Tijdens dit swingende dansconcert duiken ze samen 50 jaar terug in de tijd naar de era van James Brown, Aretha Franklin & Marvin Gaye. Ze nemen je mee op een reis door de evolutie van Funk & Soul naar HipHop, House en alles daartussenin. 
In GROOVE bouwt deze mix van dansende muzikanten en muzikale dansers een feestje op het podium. En tijdens de afterparty in de foyer van Theater aan het Vrijthof zal Leroy Rey aka El Rey zijn visie op de wortels van HipHop laten horen. 

Jij kan hierbij zijn! Wij mogen 5 x 2 kaartjes weggeven voor deze voorstelling in Maastricht. Laar hieronder weten waarom jij op 6 oktober bij deze voorstelling wil zijn. 

doe mee!

Meedoen kan tot en met 10 juni. 

https://www.nederlandsedansdagen.nl/festival/programma-2024/groove