Home » Rubriek

Lifestyle

Op Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reportages over allerlei onderwerpen binnen de dans, interviews met dansers en choreografen (zowel amateurs als pro's) en blogs van mensen in de danswereld.

Reportage - 20 feb 2018

Niets is leuker dan jouw gedanste voorstellingen opnieuw te beleven! Met deze tips maak je met gemak een mooi en leuk fotoboek.

Dansen met collega's
Blog - 19 feb 2018 - Jacqueline de Kuijper

Werknemers vinden het fijn wanneer hun manager betrokkenheid toont bij hun fysieke en mentale welzijn. Dus waarom zou je niet een keer samen dansen?

Dans is de ultieme braintraining
Blog - 13 feb 2018 - Jacqueline de Kuijper

Wat gebeurt er in je brein als je danst? En waarom is dansen beter dan hardlopen? Jacqueline de Kuijper vertelt het in haar laatste blog.

Mannen en dans
Blog - 5 feb 2018 - Jacqueline de Kuijper

Wanneer wij energizers geven op conferenties door het publiek op een lekker nummer te laten dansen, krijgen we veelal positieve reacties.

De nieuwe vormgeving van Dans Magazine.
Nieuws - 2 feb 2018

De creatief vormgeefster Melody Drost heeft Dans Magazine compleet gerestyled. Dankzij een modern, überhip jasje, beweegt de lay-out met de tekst mee.

Foto Dance to the People
Nieuws - 30 jan 2018

Organisatie Dance to the People wil tijdens hun conferentie Dance@Work tonen wat dans kan betekenen voor managers en hun team. Doneren kan via Voordekunst.

Podiumvrees © Pixabay
Reportage - 29 jan 2018

In de danslessen gaat het enorm goed, maar wanneer je op het podium staat, presteer je ver onder niveau. Hoe kan dit? En is er iets tegen te doen

Dans en drugs
Reportage - 25 jan 2018

Waar komt de work hard play hard denk- en werkwijze in de danswereld vandaan en wat maakt dat ook hier drugsgebruik zo ‘normaal’ is? Wij vertellen het je!

Centraal meldpunt seksueel wangedrag
Nieuws - 17 jan 2018

De #MeToo-beweging wordt steeds groter, ook in Nederland komt seksueel wangedrag in de culturele sector meer aan het licht. Het is tijd voor verandering.

Podiumangst artiesten
Nieuws - 17 jan 2018

Een op de drie podiumkunstenaars heeft last van angst voor een voorstelling. "Ik ben al een dag voor een optreden angstig en schaam me voor kritiek."

Pagina's

Abonneren op Lifestyle