Nieuws

Op de hoogte blijven van wat er speelt in de danswereld? Ontdek hier het laatste nieuws over voorstellingen, dansers, choreografen en nog veel meer.

Mal Pelo  Mal Pelo
13 sep 2023

Het Spaanse collectief Mal Pelo is voor het laatst te zien geweest in Nederland in 1997. Op 7 & 8 oktober keren ze terug met Inventions.

Evan Neeltje
11 sep 2023

Na 28 jaar toewijding verlaten oprichters Gary Feingold en Ineke Drabbe hun posities als artistiek en zakelijk leiders.

Foto: Beto Franklin via Pexels
8 sep 2023

De jaarlijkse dansopleidingenspecial van Dans Magazine komt er aan! Hier lees je alles over je dansopleiding.

Ovo
5 sep 2023

OVO laat de pracht van biodiversiteit zien in al zijn contrasten en levendigheid. Met een internationale cast en crew uit maar liefst 25 landen!

Butoh
5 sep 2023

Voor iedereen met een interesse in dans buiten het bekende om, is het Butoh dansfestival een aanrader.

ITA
5 sep 2023

'Bij ITA ervaar je de schoonheid van de podiumkunsten en word je geconfronteerd met actuele en urgente thema’s, die aanzetten tot nadenken en een gesprek.'

Nederlandse Dansdagen
23 aug 2023

Van klassiek ballet tot urban, van gerenommeerde gezelschappen tot de volgende generatie choreografen, van theater tot film en events voor een jong publiek

A Way to B
10 aug 2023

In deze inspirerende documentaire wordt duidelijk hoeveel deze dansers kunnen bereiken, ondanks de obstakels die zij tegenkomen.

Spitz!
10 aug 2023

Dansers zijn dagelijks met hun lichaam bezig. En dat betekent niet alleen veel trainen en dansen, maar dat is ook zorgen dat je fit en in shape blijft.

Pexels
2 aug 2023

Drie voormalige achtergronddansers hebben haar aangeklaagd voor het creëren van een gevaarlijke werkomgeving en seksuele intimidatie.

Pagina's

Abonneren op Dans Magazine nieuws