Julia Zuurbier

Foto: Studio Oostrum
Interview - 8 dec 2015

Een jaar lang schreef danseres Julia Zuurbier van De Dutch Don't Dance Division blogs voor Dansmagazine.nl. “Ik heb altijd wel iets gehad met taal", vertelt ze in een interview waarin ze terugkijkt op het afgelopen jaar.

Blog - 28 aug 2015 - Julia Zuurbier

Voor danseres Julia Zuurbier lijkt het alweer eeuwen geleden dat ze vakantie had. Lees in haar vierde blog hoe het is om als 'oudje' samen met de nieuwe aanwas van de Dutch Junior Dance Division aan een nieuw dansseizoen te beginnen.

Blog Julia Zuurbier, De Dutch Don't Dance Division
Blog - 26 mei 2015 - Julia Zuurbier

Dat dansers niet eten is een vooroordeel dat helaas nog veel mensen hebben. Voor al die mensen: lees de derde blog van dansers Julia Zuurbier, dan is die mythe ook gelijk weer de wereld uit geholpen!

Studio Oostrum
Blog - 6 mei 2015 - Julia Zuurbier

Gaten in de vloer, blessures en niet functionerende douches... Julia Zuurbier, danseres bij De Dutch Junior Dance Division, vertelt voor Dans Magazine  over al haar belevenissen tijdens de tournee van 'Dancing Lane' van De Dutch Junior Dance Division. 

Blog - 27 mrt 2015 - Julia Zuurbier

In haar tweede blog vertelt danseres Julia Zuurbier over het sociale leven van een danser bij De Dutch Junior Dance Division, de invloed van sociale media en de tournee van Dancing Lane. 

Julia Zuurbier. Foto Studio Oostrum
Blog - 18 feb 2015 - Julia Zuurbier

Julia Zuurbier, danseres bij de Dutch Junior Dance Division houdt voor Dans Magazine een blog bij. In haar eerste blog stelt zij zich voor en vertelt ze over hun deelname aan het populaire tv-programma Everybody Dance Now! 

Dancing in a Winter Wonderland
Review - 26 dec 2014

Op Eerste Kerstdag was de première van Christmas Spectacular: Dancing in a Winter Wonderland. De nieuwe revue-achtige kerstvoorstelling van De Dutch Don’t Dance Division is nog te zien op zaterdag 27 en zondag 28 december.

Dancing in a winter wonderland De Dutch Dont Dance Division
Nieuws - 23 dec 2014

De premières van de nieuwe kerstvoorstelling van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division zijn op de Eerste en Tweede Kerstdag helemaal uitverkocht. Op 27 en 28 december is Christmas Spectacular: Dancing in a Winter Wonderland wel nog te bewonderen.

Julia Zuurbier De Dutch Junior Dance Division
Interview - 2 dec 2014

Het is een koude en donkere donderdagavond als ik aanbel bij de studio van De Dutch Don’t Dance Division in Den Haag. Ik kom om een interview te doen met één van hun nieuwe dansers, de 19-jarige Julia Zuurbier. 

Abonneren op Julia Zuurbier