Dancing in a winter wonderland De Dutch Dont Dance Division

Premières Dancing in a Winter Wonderland uitverkocht

De premières van de nieuwe kerstvoorstelling van het Haagse dansgezelschap De Dutch Don’t Dance Division zijn op de Eerste en Tweede Kerstdag helemaal uitverkocht. Op 27 en 28 december is Christmas Spectacular: Dancing in a Winter Wonderland in totaal nog vier keer te bewonderen in het Lucent Danstheater. Tevens is de samenstelling van het orkest en het koor bekend. De musici, die deze spectaculaire avond live zullen begeleiden, zijn begonnen aan de laatste repetities.

Dancing in a Winter Wonderland

Met nog een kleine week te gaan tot de première staan de dansers op scherp. De diversiteit aan verschillende dansers van verschillende leeftijden maakt deze voorstelling uniek. Voor iedere winterliefhebber wat wils: naast winterse vertellingen en kersttradities vanuit de hele wereld wordt ook de jaarwisseling meegenomen in de voorstelling. Met een varia aan dansstijlen, muziek en winterse thema’s profileert Dancing in a Winter Wonderland zich als het ideale kerstuitje voor de hele familie.

Donderdag 25 december 14.00 uur UITVERKOCHT
Vrijdag 26 december 14.00 uur UITVERKOCHT 
Zaterdag 27 december 14.00 uur & 19.30 uur
Zondag 28 december 14.00 uur & 19.30 uur

Muziek door het Koninklijk Conservatorium Den Haag

De dans wordt begeleid door live muziek. Het orkest is gevormd door studenten van het Koninklijk Conservatorium Den Haag en twee musici van het Residentie Orkest. Daarnaast wordt de avond gevuld met sensationele zang door professionals Bepke Keersmaekers, Chantal Nysingh, David van Lith, Wouter Verhage en Kees Jan de Koning. Het orkest en het koor worden gedirigeerd door Huba Hollóköi. Dirigent Hollóköi studeert dit jaar af aan de Nationale Master Orkestdirectie, een joint master tussen het Koninklijk Conservatorium en het Conservatorium van Amsterdam.

Meer inspiratie