Audities Dancing in a Winter Wonderland van de DDDD

Voor de nieuwe kerstproductie Dancing in a Winter Wonderland is De Dutch Don’t Dance Division op zoek naar professionele dansers, dansstudenten en amateurdansers van 8 jaar tot 65+. Meld jij je aan?

Thom Stuart en Rinus Sprong van de DDDD hebben vorig jaar een groot succes gehad met de Notenkraker en nu brengen ze kersttradities en winterverhalen van over heel de wereld samen in diverse choreografieën die uitgevoerd worden rond de kerst. De DDDD wil ook dit jaar weer werken met een groots decor, verschillende dansstijlen en music van beroemde componisten uitgevoerd door The Hague Christmas Phillharmonic.

De audities zijn op woensdag 17, zaterdag 20 en zondag 21 september. Het stuk zal uiteindelijk na alle repetities maar liefst 6 keer op het podium te zien. De professionele dansers gaan alle voorstellingen meedansen. De andere dansers en spelers gaan drie keer op het podium staan, omdat de DDDD met twee casts willen werken.Voor meer informatie over de repetitiedagen en aanmelding ga je naar de website.

Dancing in a Winter Wonderland is een coproductie van de DDDD in samenwerking met Holland Dance en het Lucent Danstheater.