Dancing in a winter wonderland De Dutch Dont Dance Division

Crowdfunding Dancing in a Winter Wonderland geslaagd

Na het succes van De Notenkraker komt het Haagse dansgezelschap De Dutch Don't Dance Division nu met de Christmas Spectacular: Dancing in a Winter Wonderland. Voor deze dansvoorstelling is via voordekunst.nl een crowdfunding project opgezet. Het doel van deze actie 6.000 euro, is bereikt door donaties van 73 donateurs. Met het opgehaalde geld wordt besteed aan kostuums voor de 128 dansers in de kerstvoorstelling.

Kostuums Dancing in a Winter Wonderland

In de kerstvoorstelling Dancing in a Winter Wonderland wordt door de dansers van De Dutch Don't Dance Division in verschillende scenes die de winterse vertellingen en onze kersttradities weergeven. Dankzij de geslaagde crowdfundingactie zijn de dansers in extravagante kostuums op het podium te bewonderen. Ga naar voordekunst.nl om alvast de schetsen van de kostuums te bekijken!

Community-art, cultuurparticipatie en talentontwikkeling

Naast de professionals hebben ook amateurdansers hard getraind om mee te dansen in deze familievoorstelling. Bijna 300 dansers tussen de 5 en 68 jaar deden mee auditie om mee te mogen dansen. Choreograaf Thom Stuart vertelt: "Dit concept is tegelijkertijd de grootste uitdaging en zegen. Met de juiste begeleiding trekt een grote en diverse groep amateurs en dansvakstudenten zich op aan de professionele dansers en zetten ze samen een kwalitatief sterke voorstelling neer."

Speeldata 2014

Donderdag 25 december 14.00
Vrijdag 26 december 14.00 uur
Zaterdag 27 december 14.00 uur & 19.30 uur
Zondag 18 december 14.00 uur en 19.30 uur

Locatie: Lucent Danstheater
Prijzen: varierend tussen € 29,00 en € 19,00