David Middendorp

So You Think You Can Stoelendans (6+) - Introdans
Review - 6 nov 2017 - Joanna Fox

So You Think You Can Stoelendans van Introdans is een speelse familievoorstelling met de stoel in de hoofdrol. Met een wereldpremière van David Middendorp.

Ballet Blue(s) - DeDDDD. © Studio Oostrum
Interview - 5 mrt 2017

Een studiopresentatie van Ballet Blue(s) van Dutch Junior Dance Division (de premiere is op 6 maart 2017), twee bijzondere dansworkshops van Holland Dance en een waanzinnig interessante ontmoeting met David Middendorp / Another Kind of Blue.

Foto Hans Gerritsen, Introdans - Cirkus Primitif Balet (Sapperdeflap)
Review - 13 okt 2015 - Joanna Fox

Na afloop van 'Sapperdeflap' waren grote glimlachen te zien op de jonge gezichten van Lola en Jim. Roel Voorintholt, winnaar van de Gouden Zwaan 2015, toonde opnieuw de magie van de dans aan kinderen.

Blue Technology, Another Kind of Blue, David Middendorp
Review - 22 sep 2015

'Blue Technology' van David Middendorp is het begin van een grotere rol voor technologie in de danswereld. Technieken met drones, animatie en projectie passeren de revue. Samen met de dansers vormt het een creatieve en ingenieuze eenheid. 

Interview - 18 sep 2015

David Middendorp werd wereldberoemd met zijn choreografie 'Blue Journey' door zijn deelname aan America’s Got Talent. ‘’I believe that I, the audience and America have just been ‘Middendorphed’", aldus de jury. 

David Middendorp
Nieuws - 19 aug 2015

Blue Technology gaat op 18 september in première. Dit is de nieuwste dansvoorstelling van choreograaf David Middendorp.

Nieuws - 23 jul 2015

In de rubriek Pose bespreekt Ruth Naber de choreografie Blue Technology van David Middendorp. Dit artikel verschijnt in het augustusnummer van Dans Magazine, wij geven je alvast een voorproefje.

Review - 17 apr 2015

Met Feest van Introdans Ensemble voor de Jeugd maken kinderen kennis met échte moderne dans en zonder dat de choreografieën zó veel simpeler en toegankelijker zijn gemaakt, dat de kwaliteit van dans verloren gaat. Eveneens voor volwassen!

Nieuws - 17 dec 2013

Het Haagse dansgezelschap de De Dutch Don't Dance Division (deDDD) zit niet stil tijdens de feestdagen. Van 25 december tot en met 28 december verschijnen ze zes keer op de planken van het Lucent Danstheater in Den Haag, om de klassieke balletvoorstelling De Notenkraker te dansen.

Abonneren op David Middendorp