Anne Teresa De Keersmaeker

Until the Lions is Dansproductie van het Jaar. © Jean Louis Fernandez
Nieuws - 2 sep 2016

Voor het Duitse tijdschrift Tanz hebben 42 Europese danscritici het afgelopen dansseizoen weer onder de loep genomen. Het oordeel geeft erkenning aan Anne Teresa De Keersmaeker, Alexei Ratmansky, het Bayerisches Staatsballett en meer.

Moving Together - Rudi Laerman
Nieuws - 23 okt 2015

Auteur Rudi Laermans combineert sociologische theorieën met dansstudies in zijn nieuwe boek 'Moving Together'. Het boek wordt op 23 oktober gepresenteerd in het Kaaitheater in België.

Foto: Anne van Aerschot - Golden hours (as you like it)
Nieuws - 20 okt 2015

De theaters aan het Leidseplein in Amsterdam bundelen hun krachten en organiseren op woensdag 21 oktober de Benefiet Leidsepleintheaters.

Foto: Anne van Aerschot - Golden hours (as you like it), Anne Teresa De Keersmaeker
Nieuws - 29 sep 2015

William Shakespeare en elektronisch muzikant Brian Eno ontmoeten elkaar in de nieuwe dansvoorstelling Golden Hours (as you like it) van de Vlaamse choreografe Anne Teresa de Keersmaeker / Rosas. 

Anne Teresa De Keersmaeker &  Boris Charmatz, Pierre Rigal, Philippe Saire en Pablo Esbert Lilienfeld
Nieuws - 12 mrt 2015

Het Theater aan het Vrijthof presenteert het festival DURING TEFAF met een keur aan Nederlandse premières van internationale choreografen, waaronder Anne Teresa De Keersmaeker en Boris Charmatz.

Rosas Anne Teresa De Keersmaeker
Nieuws - 23 dec 2014

Choreografe Anne Teresa De Keersmaeker stuurt een alarmerend persbericht de wereld in naar aanleiding van de beslissing van het Brusselse theater De Munt/La Monnaie om geen dans meer te programmeren.

Nieuws - 20 dec 2014

De voorstelling Vortex Temporum van Anne Teresa De Keersmaeker is op zaterdag 10 januari om 20.30 uur te zien in het Chassé Theater Breda.

Nieuws - 20 okt 2014

De Portugese regering heeft op maandag 29 september 2014 de medaille van Culturele Verdienste uitgereikt aan Belgisch choreografe Anne Teresa de Keeresmaeker.

Nieuws - 23 mei 2014

De 67ste editie van het Holland Festival, dat op 1 juni opent met de dansvoorstelling Vortex Temporum van Anne Teresa De Keersmaeker, is de tiende en laatste editie onder artistieke directie van Pierre Audi.

Nieuws - 5 mei 2014

Morgen is het zover: de Rotterdamse Dansweek begint! Van 6 tot en met 13 mei zijn er in de Rotterdamse Schouwburg acht dansvoorstellingen te zien van befaamde dansgezelschappe en choreografen, zoals Ed Wubbe, Jan Martens, Conny Janssen, Nanine Linning en Anne Teresa De Keersmaeker.

Pagina's

Abonneren op Anne Teresa De Keersmaeker