Showdance

Foto: Barry Bobeldijk
Nieuws - 16 mrt 2021

Ondanks de coronacrisis blijven er mooie initiatieven ontstaan. Dans je veel en heb je zin in een uitdaging? Lees dan snel verder.

Spotify afspeellijsten dans
Reportage - 20 dec 2019

Muziek is een essentieel voor het dansen. Deze zeven Spotify afspeellijsten kunnen je helpen met het vinden van dansmuziek.

Dansschoenen onderhouden tips
Reportage - 10 dec 2019

Dansschoenen zijn er speciaal voor gemaakt om jou te helpen met dansen, het is daarom belangrijk om ze te onderhouden. Deze tips kunnen je daarbij helpen.

musical award gala daan wijnands lonneke van leth beste choreorgafie
Nieuws - 19 dec 2018

Stichting Musical Awards heeft op 12 december de nominaties voor de Musical Awards 2019 bekend gemaakt.

Henny Kamerman overleden. Foto via Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten
Nieuws - 19 jul 2018

Op donderdag 28 juni is jazzdanseres, choreografe en artistiek leider Henny Kamerman na een langdurig ziekte bed op 71-jarige leeftijd overleden.

Nieuws - 18 apr 2017

Nederland is inmiddels een nieuwe danscompetitie rijker! Op zondag 9 juli 2017 zal de eerste editie van Dutch Dance Competition plaatsvinden in het Zaantheater te Zaandam, ook wel bekend als DDC.

Nieuws - 31 mrt 2017

Stardust Circus International B.V. zoekt ter uitbreiding van het huidige team van de Hans Klok-shows naar excellente karakteristieke dansers en danseressen als "Dancers of Magic" en "Diva's of Magic".

The Movement by ELLE – Danseres Jessica Castro
Reportage - 16 jan 2017

Leer danseres Jessica Castro kennen. Deze danseres wil jonge dansers motiveren om altijd voor hun dromen te gaan. Hoe zwaar het ook mag zijn. 

© Winkel van Sinkel, Can Can Dinershow
Review - 30 apr 2015

Eten en drinken, dans, zang en live muziek komen samen in een Franse Dinnershow genaamd “Can Can”. Op zondag 19 april 2015 vond de eerste van vijf Franse dinnershows plaats in de Winkel van Sinkel te Utrecht.

Reportage - 23 apr 2015

De vierde liveshow van So You Think You Can Dance 2015 bewees weer eens hoe onvoorspelbaar het stemmend publiek, en daarmee de uitslag, kan zijn. Zo werden de dansers die de meest lovende woorden van de jury kregen, diezelfde avond naar huis gestuurd.

Pagina's

Abonneren op Showdance