Foto: Barry Bobeldijk

Dansers opgelet! Dutch Dance Organisation organiseert nieuwe wedstrijden

Foto's: Barry Bobeldijk

Ondanks dat de danswereld het afgelopen jaar veel tegenslagen heeft gehad, blijven er mooie initiatieven ontstaan en is er hoop voor de toekomst. Zo staat er in januari 2022 een nieuwe danswedstrijd van de Dutch Dance Organisation op de planning. Dans je veel en heb je zin in een uitdaging? Lees dan snel verder.

Professionele wedstrijdorganisatie

De Dutch Dance Organisation is een professionele wedstrijdorganisatie waar je jezelf kan laten zien, waar je kan optreden, doorgroeien en bekers mee naar huis kunt nemen. De wedstrijd is voor zowel teams, duo’s of solo dansers en danseressen. Daarbij zijn er vijf leeftijdscategorieën en drie niveaus in de stijlen HipHop, Modern Jazz en Showdance. Ook heeft DDO een nieuwe categorie: Parent & Child. Dat betekent dat je mee kunt doen samen met bijvoorbeeld je moeder, dochter, oppas of docent. Wanneer je regelmatig meedoet aan wedstrijden kun je doorgroeien naar een ander niveau en krijg je de kans om te ontwikkelen met gerichte feedback. 

 Barry Boteldijk


 

Heb jij een passie voor dans? Lees dan Dans Magazine! Neem een abonnement. 

Of schrijf je in voor de nieuwsbrief voor het laatste dansnieuws, spannende reportages en de mooiste interviews. 


Hart van Holland

De wedstrijd zal plaatsvinden in Hart van Holland in Nijkerk. Volgens de organisatie heeft deze locatie een prachtig podium met een professionele dansvloer en een licht- en geluidsysteem waar je u tegen zegt. Hart van Holland is goed bereikbaar en heeft maar liefst 700 gratis parkeerplekken. Als je wilt overnachten dan is dat ook mogelijk.

De wedstrijden worden gepresenteerd door The Bueno Boys; Niels & Vinchenzo. Zij zijn de eigenaren van het leden en administratiesysteem Bueno, dat speciaal gemaakt is voor alle dansscholen.

Ga voor meer informatie naar de website, Instagram of stuur een email.

Hart van Holland

 

Meer inspiratie