Buikdans

Shimmy Shake Talent Carnival gaat online door als Online Festival Experience
Nieuws - 11 jun 2020

Ondanks Corona kan het Talent Carnival van Shimmy Shake gewoon doorgaan. Dit keer online via Online Festival Experience.

buikdans orientaalse dans warde roos kuijpers
Interview - 19 dec 2019

Roos Kuijpers (16), beter bekend als Warda, is tweevoudig wereldkampioen en wint vele prijzen met haar oriëntaalse dans.

Dance Dance Dance aflevering 1 en 2
Reportage - 5 sep 2018

Afgelopen zaterdag was alweer de tweede aflevering van Dance Dance Dance. Hierin werden de eerste negens gegeven maar waren ook een paar blessures.

Dance As Ones SBS 6 synchroon
Nieuws - 29 aug 2018

Dance as one is op zoek naar toeschouwers! Dit nieuwe dansprogramma van SBS 6 start in september met de opnames. Wil jij daar bij zijn?

Dans la mosquée. Foto ansichtkaarten
Reportage - 14 mei 2018

Een Perzisch tapijt op de vloer en een prachtig beschilderd oosters achterdoek, en je waant je midden in het paleis van een of andere sultan.

Nieuws - 16 apr 2018

SBS 6 komt met een nieuw dans programma. In “Dance as once” gaat het er vooral om als dansgroep zo synchroon mogelijk te dansen.

Georges Clairin. An Ouled-Nail Tribal Dancer.
Reportage - 17 aug 2017

De Ouled Nail danseressen beschermden zichzelf met hun luxe sieraden.

Roos met haar prijs
Interview - 11 apr 2017

Een interview met Roos (13). Zij laat zien dat je altijd kan dansen, ook als je een beperking hebt. In de wereld van de oriëntaalse dans noemt zij zich Warda.

Anusch. © Hollandse Bellydance Toppers 
Review - 28 feb 2017

De zogeheten Hollandse Bellydance Toppers ontpoppen zich op het podium met dramatische en lieflijke taferelen. In de twee-uur-durende oriëntaalse dansvoorstelling 'Het Spektakel' bewijzen zij hun talent.

Danseres Cassandra
Interview - 13 jan 2017

De bellydance lessen van Danseres Cassandra zijn weer begonnen. Net als voorgaande jaren vinden de lessen plaats bij Chassé Dance Studios in Amsterdam West. Op de woensdagavond kun je bellydance lessen volgen op intermediate en beginnersniveau

Pagina's

Abonneren op Buikdans