Fontys Academie voor Danseducatie

 Noortje van Gestel - Fontys Academie voor Danseducatie"Altijd in beweging"

De Fontys Academie voor Danseducatie leid je op tot docent dans, dansmaker en performer. Daarmee kun je aan de slag als vakdocent, consulent, educatiemedewerker, kunstvakdocent, docent CKV op het voortgezet onderwijs, performer bij educatieve gezelschappen of als onderwijsontwikkelaar. Een studie met veel mogelijkheden.

Wat kun je na de Fontys Academie voor Danseducatie?

Met een diploma van Fontys Academie voor Danseducatie op zak kun je eigenlijk overal terecht. De deuren staan voor je open in het regulier onderwijs, de kunsteducatie, de amateurkunst of community-art. De opleiding richt zich steeds meer op de internationale wereld en dat merk je als student al tijdens je stages en projecten.

Kijk voor meer informatie op de website van de Fontys Academie voor Danseducatie.

Fontys Academie voor Danseducatie. © Noortje van Gessel
Review - 23 jun 2017 - Amber Droog

In Podium Bloos in Breda hangt een sfeer van positieve spanning en sensatie. Een avond vol variatie, verassing en spektakel kan beginnen.

© Noortje van Gestel
Reportage - 7 nov 2016

Haal het beste uit jezelf en anderen met de Academie voor Danseducatie. Daarmee kun je aan de slag als vakdocent, consulent, educatiemedewerker, docent CKV, performer bij educatieve gezelschappen en meer.

© Noortje van Gestel
Nieuws - 31 aug 2016

Speciaal voor jonge danstalenten wordt de workshop Teaching the Art of Dance georganiseerd. Tijdens deze creatieve workshop neem je een kijkje in de opleiding Docent Dans aan de Fontys Hogeschool voor de Kunsten. 

Foto: Noortje van Gestel - Fontys Academie voor Danseducatie
Reportage - 13 okt 2015

Je bent gek op dansen en wilt die passie overbrengen op anderen. De Fontys Academie voor Danseducatie is dan jouw place-to-be. Deze opleiding leid je op tot docent dans, dansmaker en performer.

Abonneren op Fontys Academie voor Danseducatie