Dox

Herdenking op 4 mei met Thuis Theater Na de Dam via livestream
Nieuws - 28 apr 2020

We kunnen niet samen komen om te herdenken op 4 mei. Daarom organiseren DOX, Theater Utrecht en Stadsschouwburg Utrecht een livestream met dans en meer!

Doe mee aan een digitale-flashmob-danschallenge-première
Nieuws - 27 mrt 2020

DE ZIJLIJN van DOX en BonteHond gaat niet door. Maar nu vieren ze de 'première' met een online flashmob! En jij kan meedoen.

JONGA - DOX, fotograaf Jean van Lingen
Nieuws - 26 sep 2017

JONGA is een ontmoeting tussen dansers uit Nederland (DOX) en Zuid-Afrika (Jazzart). Een frisse shake van dansstijlen met als rode draad: de altijd beat.

Building. © DOX
Review - 18 apr 2017

Met tafels kan je vele dingen doen. Dat bewijst dansgezelschap DOX (Utrecht) samen met Carole van Ditzhuyzen en Aitana Cordero in de één uur durende dansvoorstelling Building. Naast tafels, bouwt Dox ook met andere voorwerpen. 

Dox laat denken met Think!
Review - 29 jan 2015

Donderdag 22 januari vond in Theater Kikker in Utrecht de première van de voorstelling Think! van theatergroep DOX plaats. DOX is het Utrechtse huis voor talentontwikkeling en maakt theater met jongeren voor jongeren. 

Think! van DOX
Nieuws - 17 dec 2014

Vanaf januari 2015 slaan DOX en Elektro-Pop band Bastiaan de handen in één voor een nieuwe voorstelling. Met THINK! legt DOX de vrijheid van meningsuiting onder een vergrootglas.

Nieuws - 5 aug 2014

De maand augustus is weer aangebroken. Dat betekent dat de Uitmarkt weer voor de deur staat. De Uitmarkt is dé landelijke opening van het culturele seizoen. Met een vol, gratis programma waarin zowel podiumkunsten aan bod komen als andere kunstdisciplines trekt de Uitmarkt zo rond de 500.000 bezoekers met 2.000 artiesten en bijna 30 podia.

Nieuws - 21 jul 2014

Op 3, 4 en 5 oktober 2014 zijn talloze projecten en voorstellingen van verscheidene dansgezelschappen van het afgelopen seizoen te zien in Maastricht tijdens het festival de Nederlandse Dansdagen. Relaties met andere disciplines en maatschappelijke thema’s staan centraal in de shows. 

Nieuws - 19 jul 2014

Vanaf nu zijn de kaarten voor de 17e editie van Festival de Nederlandse Dansdagen te koop.

Pagina's

Abonneren op Dox