Doe mee aan een digitale-flashmob-danschallenge-première

Doe mee aan een digitale-flashmob-danschallenge-première van DOX en BonteHond

De theaterdansshow DE ZIJLIJN van DOX en BonteHond gaat, zoals vele andere voorstellingen, niet door. De emancipatievoorstelling over vrouwen in het voetbal zou deze maand in première gaan, maar nu wordt deze première op een andere manier gevierd.

In Nederland worden massaal leuke workshops en sportchallenges gedeeld, klappen we allemaal voor de hulpverleners en borrelen we gezamenlijk via Google Hangout of de Houseparty app. Iedereen doet van alles om toch (digitaal) samen te zijn. Ook samen voetballen, bier tappen en smartlappen mee lallen zit er niet in op het moment, ook niet tijdens de voetbalvoorstelling DE ZIJLIJN. Daarom organiseren BonteHond en DOX een speciale, digitale flashmob editie van de première van DE ZIJLIJN. 

Flashmob-première

BonteHond en DOX hebben van de choreografieën een compilatie gemaakt en deze in 6 delen geknipt. Elke dag is er een instructiefilmpje online gekomen waarin één van de dansers uit de voorstelling een deel uitlegt, zodat iedereen thuis de volledige dans op eigen tempo kan leren. Iedereen wordt aangemoedigd om de dans te leren en de voortgang online te delen op zijn eigen social met de hashtags #DEZIJLIJN #BONTEHOND #DOX. Zo wordt er afgeteld naar 29 maart, wanneer de dans om 17:00 uur via ZOOM live met z’n allen wordt uitgevoerd. Om daarna digitaal te proosten op een eest, en hopelijk laatste, digitale-flashmob-première.

Doe mee

Je kan nog snel de dans instuderen en meedoen! Kijk op Facebook en Instagram. 
Facebook: @BonteHond en @WijZijnDox
Instagram: @JTG_BonteHond en @WijZijnDox

Via deze link naar ZOOM kan je meedansen! 

Doe mee aan een digitale-flashmob-danschallenge-première