Summer Dance Forever

Dansfestivals
Nieuws - 6 jun 2023

Iedere zomer weer worden dansliefhebbers verwend met het ene na het andere dansfestival. Wij zetten de leukste festivals voor je op een rijtje.

Foto via Pexels. Summer Dance Forever gaat online door!
Nieuws - 7 aug 2020

Summer Dance Forever in Paradiso, Amsterdam, gaat dit jaar online door!

Subsidie aanvragen toe- en afgewezen. Scapino Ballet de komende periode niet.
Nieuws - 9 jun 2020

De Raad voor Cultuur heeft bekend gemaakt wie de komende vier jaar in aanmerking komt voor de basisinfrastructuur subsidie (BIS) voor 2021-2024.

Summer Dance Forever geeft deze winter voorproefje
Nieuws - 25 jan 2017

Het internationale urban dansfestival Summer Dance Forever geeft deze winter een indruk van wat er deze zomer allemaal in de Nederlandse hoofdstad gaat gebeuren. Lees hier meer over het festival.

House Dance Forever, foto Sasha Box
Nieuws - 29 jan 2016

Het is weer tijd voor House Dance Forever en de Nederlandse voorronde van Juste Debout. Nieuw is het feit dat alle juryleden vrouwen zijn, een internationale primeur in een doorgaans door mannen gedomineerde wereld. Van 5 tot en 7 februari in Paradiso.

Nieuws - 23 apr 2015

Wie deze zomer één van de Forever battles – Popping, House Dance en Hiphop – wil winnen, zal de drie internationale juryleden moeten verslaan. Dit onderscheidt Forever van alle andere battles. Wie wint valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel.

Reportage - 12 sep 2013

Amsterdam is zeven dagen lang overgenomen door hiphopdansers en dat kan maar één ding betekenen: Summer Dance Forever.

Nieuws - 19 aug 2013

Deze zomer vormt de hoofdstad het podium voor urban dans; van donderdag 22 augustus tot en met donderdag 29 augustus vindt in Amsterdam Summer Dance Fore

Nieuws - 1 aug 2012

Donderdag 23 augustus tot en met woensdag 29 augustus vindt in Amsterdam op verschillende locaties Summer Dance Forever plaats.

Abonneren op Summer Dance Forever