Wanneer zijn de urban dance battles deze zomer?

Summer Dance Forever is een internationaal urban dansfestival in Amsterdam, waar topdansers vanuit de hele wereld op af komen voor dansvoorstellingen, battles en workshops. De volgende editie is van 11-19 augustus 2015. Kaartverkoop begint op zaterdag 16 mei 2015.

Forever battles

Wie in augustus één van de Forever battles – Popping, House Dance en Hiphop – wil winnen, zal de drie internationale juryleden moeten verslaan. Bij andere evenementen blijft de jury veilig achter een tafel zitten, maar bij Forever nemen de finalisten het op tegen de juryleden. Dit onderscheidt Forever van alle andere battles. Een battle waarin alleen de allerbeste overblijven. Wie wint valt eeuwige roem en prijzengeld (500 euro) ten deel.

Nieuw dit jaar: Alle battles hebben een voorselectie

Wat nieuw is dit jaar is dat alle deelnemers voor de battles worden geselecteerd gedurende een voorselectie. De voorselecties vinden plaats op een andere dag dan de battles. Als je niet deelneemt in de voorselectie, dan kan je niet deelnemen aan de battle. Toeschouwers zijn erg welkom bij de voorselecties. Kaarten voor de voorselectie zijn inclusief de battle.

Data voorselecties & battles

Voorselectie Popping Forever en Breaking Forever – Dinsdag 11 augustus 2015

Voorselectie House Dance Forever en Hiphop Forever – Woensdag 12 augustus 2015

Breaking Forever battle – Donderdag 13 augustus 2015

Popping Forever battle – Vrijdag 14 augustus 2015

House Dance Forever battle – Zaterdag 15 augustus 2015

Hiphop Forever battle – Zondag 16 augustus 2015

 

Bekijk ook het Facebook event van Summer Dance Forever.