Lonneke van Leth

musical award gala daan wijnands lonneke van leth beste choreorgafie
Nieuws - 19 dec 2018

Stichting Musical Awards heeft op 12 december de nominaties voor de Musical Awards 2019 bekend gemaakt.

De Zaak Carmen – Lonneke van Leth Producties. Fotograaf De Kooker
Review - 4 sep 2017 - Joanna Fox

De Zaak Carmen van Lonneke van Leth Producties is een dansthriller / detective. Zelden zien wij een dansvoorstelling in dit genre.

Dans. Bron: Pixabay
Nieuws - 27 apr 2017

Deze week is het Chinese dansgezelschap Beijing 9 Contemporary Dance Theatre voor het eerst in ons land te bewonderen en zit de dansvoorstelling ‘Sylphide’s Belofte’ van choreografe Lonneke van Leth zit vol met dans, muziek, spel en video. 

Nieuws - 3 jun 2015

Van 4 tot en met 14 juni  wordt een imposant decor gevuld door een cast vol regionaal danstalent naast de professionele cast. Door middel van dans, beeld en muziek worden verschillende mythische verhaallijnen verteld van de Griekse held Odysseus

Nieuws - 22 apr 2015

Vanavond keert Lonneke van Leth na 2,5 jaar weer terug op de planken. In Theater a/h Spui presenteert ze de in 2008 gecreëerde solo Nachtnet maar nu in een nieuw jasje en niet meer alleen, maar samen met mime speler Reinier Schimmel.

Lonneke van Leth - De Odyssee
Nieuws - 19 feb 2015

Lonneke van Leth zoekt voor de dansvoorstelling De Odyssee amateurdansers uit regio Veghel.

Review - 18 aug 2014

Een reis vol lusten en uitdagingen die tot leven wordt gebracht in de voorstelling De Odyssee. De Odyssee zal uitgevoerd worden op het Grachtenfestival in de Westergasfabriek in Amsterdam, maar voordat de voorstelling op de planken staat, mocht Dans Magazine op 9 augustus een van de laatste dansrepetities bijwonen.

Nieuws - 23 jul 2014

Het eeuwenoude reisverhaal de Odyssee wordt als dansvoorstelling met live muziek ten tonele gebracht tijdens het Grachtenfestival in de Westergasfabriek in Amsterdam. Choreografe Lonneke van Leth en beeldend kunstenaar Vincent de Kooker beschrijven de mythe van de Griekse held Odysseus die na de Trojaanse oorlog tien jaar lang rondzwerft.

Review - 11 nov 2013

Voor het jaarlijks terugkerende dansfestival Uneven legt initiatiefneemster en choreografe Lonneke van Leth dit jaar de focus op componisten. Bekende componisten uit verschillende perioden in de tijd dienen als inspiratie voor een voorstelling met vijf korte stukken, waarvan drie van de hand van Van Leth.

Nieuws - 29 okt 2013

Lonneke van Leth Producties presenteert dit najaar de vijfde editie van het festival UNEVEN, waar dans, muziek, beeldende kunst en film samenkomen. UNEVEN 2013 draagt het thema ‘Componisten’.

Pagina's

Abonneren op Lonneke van Leth