Joost Vrouenraets

GOTRA Ballet stopt
Nieuws - 20 feb 2019

Dansgezelschap GOTRA Ballet, in 2005 opgericht door Joost Vrouenraets en Maïté Guérin, stopt.

Foto: Albert Hendrix- Stop in Valkenburg
Review - 26 sep 2015

Enorm respect voor het uithoudingsvermogen en de mentale strijd die Vrouenraets ongetwijfeld geleverd moet hebben. De live-stream, hier te vinden, is zeker de moeite waard terug te kijken.

Interview - 16 sep 2015

Op 20 september zal Joost Vrouenraets van Heerlen naar Maastricht dansen, een afstand van achtentwintig kilometer. “Ik ben al maanden aan het trainen om die monstertocht te kunnen doen.”

Nieuws - 9 sep 2015

Gedreven amateurdansers krijgen de kans om te dansen in choreografieën van bekende choreografen. Holland Dance organiseert in september en oktober 2015 op diverse locaties in Nederland audities voor Dance Date.

Nieuws - 27 aug 2015

De langste danssolo ter wereld zal op 20 september uitgevoerd worden door danser en choreograaf Joost Vrouenraets. In zijn eentje danst hij van Heerlen naar Maastricht, een afstand van 28 kilometer.

Gotra Charlie Goes
Review - 8 feb 2015

Zaterdag 31 januari stond dansgezelschap Gotra in de grote zaal van Theater Kikker in Utrecht. De dansvoorstelling Charlie Goes vormt het tweede deel van het drieluik Charlie Goes Home van choreograaf Joost Vrouenraets.

Nieuws - 10 mrt 2014

Fashionclash en de Nederlandse Dansdagen bieden dit jaar jonge modeontwerpers en choreografen een platform om de schoonheid die zij creëren te tonen. Met een tweetal bijzondere projecten, Distinguished Dreams en (OLD)Fashion(ed), waarin tien choreografen en tien modeontwerpers samenwerken, worden dans en mode op een nieuwe wijze gepresenteerd aan het publiek.

Nieuws - 6 feb 2014

De choreograaf Joost Vrouenraets is op zoek naar professionele dansers. Op 2, 3, en 4 maart vinden audities plaats in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen voor  een eigentijdse versie van West Side Story.

Nieuws - 18 nov 2013

Op 6 en 7 december 2013 vindt in Heerlen de voorpremière en de première plaats van dansvoorstelling HEROES. De première begint om 20.30 in het Parkstad Limburg Theaters. De voorstelling is een tweeluik van (S)NOW en Skin & (m)eat.

Nieuws - 20 jun 2013

Woensdag 26 juni 2013 staat geheel in het teken van de nieuwe dansfilm Flight of Life van het dansgezelschap GOTRA.

Pagina's

Abonneren op Joost Vrouenraets