Joost Vrouenraets zoekt dansers voor West Side Story

Joost Vrouenraets zoekt dansers - Theater AachenDe choreograaf Joost Vrouenraets is op zoek naar professionele dansers. Op 2, 3, en 4 maart vinden audities plaats in Parkstad Limburg Theaters in Heerlen voor  een eigentijdse versie van West Side Story. De regisseuse is Ewa Teilmans en de productie opent in seizoen 2014/2015 in Theater Aachen in Duitsland.

Dansers gezocht

Joost Vrouenraets zoekt tien mannelijke en tien vrouwelijke dansers van hoog technisch niveau met sterke podium kwaliteiten. Dansers moeten bereid zijn fysiek en atletisch uitgedaagd te worden. Beheersing van moderne en eigentijdse danstechniek is een vereiste, evenals ervaring met andere technieken, zoals vechtsporten, acrobatiek of breakdance. Ervaring met ballet is een pre. Er wordt gezocht naar speelse, creatieve en energieke dansers die risico’s durven te maken

Repetities West Side Story

Repetities vinden plaats in Aachen van 10 juni tot 12 juli en van 28 augustus tot 21 september 2014. Er zullen minimaal twintig voorstellingen zijn van september 2014 tot mei 2015. Verlenging is mogelijk. Er zijn zowel stage als werkplekken. De dansers die deel uitmaken van de productie hebben de mogelijkheid om hetzelfde seizoen in Nederland ook in de nieuwe productie van GOTRA te dansen.

GOTRA - Joost Vrouenraets

GORTRA  is het ambitieuze, jonge en vernieuwende dansgezelschap van Joost Vrouenraets. Het wil  het dansvak in Limburg op de kaart zetten met eigengereide dansvoorstellingen, dansfilms, en talentontwikkeling.
Vrouenraets studeerde dans aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en aan Ecole Atelier Rudra Béjart in Zwitserland. Hij danste bij Compagnie M en Bejart Ballet Lausanne. In 2005 richtte hij, samen met zijn danspartner Maité Guérin, Gotra ballet op.

Aanmelden

Heb je interesse? Stuur dan je CV, twee foto’s (portret en dansfoto) en online video link naar:
Theater Aachen
Michael Schmitz-Aufterbeck
Hubertusstraβe 2-8
52064 Aachen
DUITSLAND

Of stuur een e-mail naar: theater@mail.aachen.de
 

Meer inspiratie