Itamar Serussi Sahar

Itamar Serussi in aflevering 7 van Podium Dans
Nieuws - 24 nov 2017

De 39-jarige Israelische choreograaf Itamar Serussi komt maandag 27 november aan het woord in het wekelijkse dansprogramma van de NTR op NPO Cultura.

Promobeeld New Adventures - Scapino Ballet
Review - 30 okt 2017

De dansers van het Scapino Ballet brengen met New Adventures een komische maar avontuurlijk voorstelling op de planken.

Tefer – Itamar Serussi. © Matteo Carratoni
Review - 11 jul 2016

In 'The Dry Piece | XL Edition' geeft Keren Levi letterlijk een opzienbarende kijk op het vrouwenlichaam.  Tefer van Itamar Serussi is een luchtige en speelse tegenhanger, maar doet mij in zijn boodschap weinig verbazen.

Foto: Bryndis Brynjolfsdottir- Ed Wubbe, Scapino Ballet
Interview - 19 sep 2015

Het Scapino Ballet viert komend seizoen haar zeventigste verjaardag. Tijd om de balans op te maken in een gesprek met artistiek leider Ed Wubbe.

Foto Hans Gerritsen, choreograaf Marco Goecke, Twools, Scpaina Ballet, dans, ballet
Review - 5 jun 2015

3, 4, 5 en 6 juni 2015 is de Rotterdamse Schouwburg het terrein van ultieme dansbeleving.  Als jaarlijks terugkerend cadeautje van het dansseizoen presenteert Scapino Ballet Rotterdam TWOOLS 17.

Nieuws - 13 mei 2015

Geen thema, geen verhaal, 'Twools 17' is een voorstelling vol vaart waarin korte dansstukken - maximaal tien minuten  - van topchoreografen en nieuw talent elkaar non-stop opvolgen.

Nieuws - 15 okt 2014

De jarenlange samenwerking tussen Scapino Ballet Rotterdam en Theater aan de Parade heeft ertoe geleid dat Den Bosch dit jaar is uitgeroepen tot Scapino Satellietstad.

Abonneren op Itamar Serussi Sahar