Instagram

Spagaat dans
Reportage - 30 aug 2023

Flexibeler worden? Met deze oefeningen kun jij binnen no-time de spagaat. Opwarming, discipline en consistentie zijn daarbij heel belangrijk.

voordelen van buiten dansles dansen in de buitenlucht
Reportage - 24 mei 2023

Schijnt het zonnetje? Ga dan eens buiten dansen! Wij hebben de 5 voordelen van buiten dansen voor je op een rijtje gezet.

Ruben Chi choreograaf danser docent hiphop battle evenementen
Interview - 8 mrt 2023

Ruben Chi heeft veel bijzondere, dansevenementen, reizen en hiphop battles meegemaakt. In een speciaal interview vertelde hij meer over zijn passie.

Reportage - 15 feb 2023

Wist je ook dat dans een positief effect heeft op je immuunsysteem?

Ginny Pauw tips voor professionele dansers
Reportage - 4 jan 2023

Om van je passie je beroep te maken zul je hard moeten werken. Ginny Pauw gaf ons 3 onsmisbare tips over het bereiken van je doelen als professional.

De Notenkraker al decennia geliefd.
Reportage - 20 dec 2022

De Notenkraker is hét kerstballet, maar waar komt eigenlijk het verhaal vandaan?

Naira Agvanean
Interview - 31 okt 2022

Het auditieseizoen komt eraan en om jullie voor te kunnen bereiden hebben wij met High Performance coach Naira Agvanean gesproken.

Dansopleidingen
Nieuws - 28 okt 2022

Droom jij van een eigen dansschool, dansen bij een gezelschap of een carrière als choreograaf? Kies dan voor een goede dansopleiding.

Het Barre Land
Interview - 11 okt 2022

In de nieuwe voorstelling van ISH Dance Collective, in samenwerking met het Amsterdam Sinfonietta, wordt dans gecombineerd met klassieke instrumenten.

Young Gyu Choi
Nieuws - 4 okt 2022

Eerste solist bij Het Nationale Ballet Young Gyu Choi ontving tijdens het Nederlandse Dansdagen Gala 2022 de Zwaan voor meest indrukwekkende dansprestatie.

Pagina's

Abonneren op Instagram