hip hop

Sofie Hofstee
Interview - 18 jan 2023

Als vrolijk en energiek kind danste Sofie vooral omdat ze het heel erg leuk vond. Een carrière in de danswereld? Ja, heel graag. Maar hoe dan?

Breakdance ISH Dance Collective
Reportage - 6 jul 2021

Op vrijdag 9 juli is het Vondelpark Openluchttheater het decor van de breakdance battle: ‘Break'in Amsterdam 2021’. Acht grote namen gaan de strijd aan.

Dansen net zo belangrijk als wiskunde
Reportage - 17 mei 2021

Ken Robinson plaatste een aantal jaar geleden een opvallende tweet. Zijn bericht 'Waarom dans net zo belangrijk is als wiskunde', leidde tot discussie.

DOX streamt jeugdvoorstelling Recht
Nieuws - 22 apr 2021

DOX speelt met Recht een voorstelling over de ongrijpbare grenzen van je eigen recht en het vormen van je identiteit. Ze streamen het op 28 en 29 april.

FunX Domme Dansie
Nieuws - 27 jan 2021

NPO FunX heeft een creatief initiatief bedacht waarbij een aantal weken lang verschillende dansers tegen elkaar strijden in allerlei dansstijlen.

Dance Street interview Dunja
Interview - 25 jan 2021

De zestienjarige Zoë Alberga speelt Dunja in de film Dance Street. We spreken met haar over haar ervaring tijdens het maken van deze film.

Reportage - 29 okt 2020

Of je nu op een feestje bent of thuis in de woonkamer, er zijn genoeg dance moves die ook jij kan beheersen. Hier geven we er 7 dance moves om te oefenen!

Review - 19 okt 2020

De première van Wijzer (4+) ging ondanks de nieuwe maatregelen op zondag 18 oktober gewoon door. Lees hier over deze nieuwe kindervoorstelling!

Tahnee Masela freelance danseres
Interview - 27 feb 2020

Tahnee Masela heeft al heel wat mooie dansklussen op haar cv staan. Hoe is ze de danser geworden die ze nu is? In dit interview vertelt ze haar verhaal.

dansen op vakantie kansen
Reportage - 19 nov 2018

Wat kun je in je vakantie doen voor je carrière?

Pagina's

Abonneren op hip hop