Dadodans

Gaia Gonnelli creëert met Dadodans associatieve, intieme en prikkelende multidisciplinaire dansvoorstellingen voor jongen kinderen en hun ouders/begeleiders.

Dadodans heeft hele jonge kinderen als doelgroep en daarmee onderscheidt Gaia zich in het huidige dansveld. Ze gebruikt dans om vorm te geven aan de verbeeldingswereld die kinderen aanspreekt. De fantasie van de kinderen worden door de zintuiglijkheid en het associatieve karakter van de voorstellingen geprikkeld. In alle voorstellingen van Dadodans speelt het werken met materialen een belangrijke rol.

Dadodans Kleur
Reportage - 15 sep 2020

Zondag 27 september gaat KLeuR+ van Dadodans in première! Een bijzondere voorstelling voor kinderen met dans en verf. Choreografe Gaia Gonelli maakte eerder al werk voor de allerjongsten en won in 2017 de Prijs van de Nederlandse Dansdagen Jong Publiek. Lees hier wat we dit keer kunnen verwachten!

Deze nieuwe voorstellingen kun je in september allemaal zien
Reportage - 27 aug 2020

Deze nieuwe voorstellingen kun je in september allemaal zien

Dadodans
Nieuws - 28 jul 2020

Gaia Gonnelli maakte in 2009 een productie voor kinderen. In 2014 ontstaat Dadodans: een dansgezelschap voor peuters en kleuters.

kinder- en jeugddansgezelschappen in Nederland
Reportage - 19 jun 2020

Een vervolglijstje kinder- en jeugddansgezelschappen in Nederland die de moeite waard zijn om te gaan zien!

Kinder- en jeugddansvoorstellingen in Nederland op een rijtje.
Reportage - 10 jun 2020

Een overzicht van Nederlandse kinder- en jeugddansgezelschappen, en hun opkomende voorstellingen, die niet mogen ontbreken aan danskennis!

dans subsidies AFK amsterdam
Nieuws - 14 dec 2018

Het Amsterdams Fonds voor de Kunst (AFK) heeft op 11 december de toekenningen van zijn Tweejarige subsidies bekend gemaakt.

Abonneren op Dadodans