Krisztina de Châtel

Krisztina de Châtel. Foto Leo van Velzen
Nieuws - 31 jan 2019

Choreograaf Krisztina de Châtel treedt toe tot De Akademie van Kunsten.

Châtel Award winnaar Florentine Holzinger Krisztina de Châtel
Nieuws - 15 okt 2018

Op vrijdag 12 oktober werd de Châtel Award uitgereikt aan Florentine Holzinger.

Châtel Award winnaar Florentine Holzinger Krisztina de Châtel
Reportage - 15 okt 2018

Op vrijdag 12 oktober werd de Châtel Award uitgereikt aan Florentine Holzinger.

Lines (1979) van Krisztina de Châtel. Foto Bob van Dantzig
Nieuws - 27 jul 2018

Het jaar 2018 is een feestjaar voor Krisztina de Châtel. Deze zomer wordt de choreografe 75 en dat wordt tijdens de Nederlandse Dansdagen gevierd.

PUUR - Krisztina de Châtel
Nieuws - 5 jun 2017

In PUUR toont choreografe Krisztina de Châtel het resultaat van een intensief werktraject van meerdere weken met een groep dansers met chronisch zieken.

Stil uit Podium Dans met Nanine-Linning
Nieuws - 10 mrt 2017

Podium Dans is een nieuw wekelijks dansprogramma op NPO Cultura waarin choreografen en artistiek leiders van de meest toonaangevende dansgezelschappen uit Nederland aan het woord komen.

Nederlands Dans Theater wint Danskijkerprijs
Nieuws - 10 jun 2016

Nederlands Dans Theater (NDT) is met Straight Around de winnaar van de publieksprijs voor de beste dansvoorstelling van het seizoen 2015-2016. Dat heeft het publiek van Theater aan het Spui in Den Haag afgelopen week beslist.

Workshop 'Infinite en masse' met Krisztina de Châtel
Nieuws - 29 sep 2015

In het project 'Infinite En Masse' studeren amateurs uit zeven steden een aangepaste choreografie van Krisztina de Châtel in. In het oktobernummer van Dans Magazine interviewen we Krisztina de Châtel.

Nieuws - 2 sep 2014

Holland Dance biedt je de kans om met een van Nederlands bekendste choreografen samen te werken. Geef je op voor de auditieworkshop die plaatsvindt op 6 september en treed op in het voorprogramma van ÚT(OET). Voor het voorprogramma van ÚT(OET) maakt Krisztina de Châtel samen met de workshopdeelnemers een presentatie op basis van het materiaal uit de voorstelling.

Nieuws - 15 mei 2014

Tijdens deze editie brengt Julidans grote meesters en enfants terribles van de internationale, hedendaagse dans naar Amsterdam. De gevestigde orde staat op dit festival naast een nieuwe lichting choreografen met vernieuwende dansvoorstellingen.

Pagina's

Abonneren op Krisztina de Châtel