Sta in het voorprogramma van Krisztina de Chatel

Holland Dance biedt je de kans om met een van Nederlands bekendste choreografen samen te werken. Geef je op voor de auditieworkshop die plaatsvindt op 6 september en treed op in het voorprogramma van ÚT(OET). Voor het voorprogramma van ÚT(OET) maakt Krisztina de Châtel samen met de workshopdeelnemers een presentatie op basis van het materiaal uit de voorstelling. De uiterlijke datum om je aan te melden is 4 september! 

UT(OET)

Al vele jaren is choreografe Krisztina de Châtel geïnteresseerd in wat zich afspeelt in de maatschappij. Beweging die zij op straat om zich heen ziet, gebruikt ze in haar choreografieën. Voor haar nieuwste voorstelling werd de choreografe geïnspireerd door het beroep stratenmaker. Het uitgangspunt voor ÚT(OET), Hongaars voor straat, zijn de oneindige repetitieve handelingen van de stratenmakers en de patronen van de straatstenen. Samen met beeldend kunstenaar Wouter Klein Velderman laat zij de schoonheid van het beroep samensmelten met dans en kunst. Voor het voorprogramma van ÚT(OET) maakt Krisztina de Châtel samen met de workshopdeelnemers en haar dansers een presentatie op basis van het materiaal uit de voorstelling.

Wil jij deelnemen?

Holland Dance zoekt personen van vijftien jaar of ouder. Danservaring is geen vereiste. Het workshoptraject vindt plaats op de hele zondag 7 september en in de avonduren van 9 tot en met 12 september. De presentaties zijn op 13 en 14 september voor aanvang van de voorstelling UT(OET). Voor meer informatie en het aanmeldingsformulier ga je naar deze website.