Programma dansfestival Julidans 2014 bekend

JulidansHet volledige programma van Julidans 2014 is bekend. De 24ste editie van Julidans vindt plaats van dinsdag 1 tot en met zaterdag 12 juli 2014. Tijdens deze editie brengt Julidans grote meesters en enfants terribles van de internationale, hedendaagse dans naar Amsterdam. De gevestigde orde staat op dit festival naast een nieuwe lichting choreografen met vernieuwende dansvoorstellingen.

Programma Julidans

Op de website van Julidans is het volledige programma te vinden, met choreografieën van onder andere Krisztina de Châtel, Nicole Neutler, Christian Rizzo en Young Jean Lee.

Of vraag hier de brochure aan. Die valt dan op 23 mei op je deurmat.

Kortingskaarten

Wie vroeg zijn kaarten koopt, is verzekerd van de beste plaats voor het voordeligste tarief. Julidans hanteert ‘dynamic pricing’: de prijzen kunnen stijgen naarmate er minder stoelen beschikbaar zijn.

Ook biedt Julidans een speciale stapelkorting. Hoe meer je ziet, hoe hoger de korting. Geldig in alle combinaties en op alle locaties, bij gelijktijdige aankoop aan de festivalkassa in de Stadsschouwburg Amsterdam.

Jongeren tot 28 jaar zijn bij Julidans extra voordelig uit. Voor elk programmaonderdeel geldt een speciaal Julidans Jong tarief. Geldig op alle rangen. Er is een beperkt aantal Julidans Jong kaarten beschikbaar, dus wacht niet te lang!

Julidans 

Elk jaar zoekt Julidans naar dans die nét iets afwijkt, grenzen opzoekt, overschrijdt en verlegt, dans die nieuwe vormen presenteert en dwarsverbanden creëert tussen disciplines. Dans door unieke performers die ons verwachtingspatroon doorbreken en de (voor)oordelen die over dans en het lichaam ín die dans blootleggen. Dans waarbij het gaat om méér dan schoonheid.

Uitgelicht

 

 

 

Meer inspiratie