Keren Levi

Tefer – Itamar Serussi. © Matteo Carratoni
Review - 11 jul 2016

In 'The Dry Piece | XL Edition' geeft Keren Levi letterlijk een opzienbarende kijk op het vrouwenlichaam.  Tefer van Itamar Serussi is een luchtige en speelse tegenhanger, maar doet mij in zijn boodschap weinig verbazen.

Foto: Anna van Kooij - Clubbing
Nieuws - 25 nov 2015

Een dwarsdoorsnede van de Amsterdamse kunstscene zie je tijdens festival Come Together. Van 26 tot en met 28 november 2015 presenteren zowel beginnende als gearriveerde Amsterdamse makers in Frascati hun werk.

Anne Teresa De Keersmaeker &  Boris Charmatz, Pierre Rigal, Philippe Saire en Pablo Esbert Lilienfeld
Nieuws - 12 mrt 2015

Het Theater aan het Vrijthof presenteert het festival DURING TEFAF met een keur aan Nederlandse premières van internationale choreografen, waaronder Anne Teresa De Keersmaeker en Boris Charmatz.

Clubbing Keren Levi
Review - 10 mrt 2015

Donderdag 5 maart ging Clubbing van choreografe Keren Levi en componist Tom Parkinson in première in het Frascati Theater te Amsterdam. In de voorstelling Clubbing wilden zij de kloof tussen muziek en dans opheffen door alle elementen op het podium in te zetten als instrument en elke beweging in een passende compositie te plaatsen.

Clubbing van Keren Levi en Tom Parkinson
Nieuws - 16 feb 2015

Donderdag 5 maart gaat Clubbing in première in het Frascati Theater te Amsterdam. Clubbing is een dans- en muziekvoorstelling van choreograaf Keren Levi en componist Tom Parkinson. Een dansvoorstelling over de kloof tussen muziek en dans.

Nieuws - 28 mrt 2014

De drie Amsterdamse interdisciplinaire dans- en performancemakers Nicole Beutler, Andrea Božić en Keren Levi organiseren op 15, 16 en 17 mei 2014 het interdisciplinaire festival Come Together: Beauty, Bauhaus and the Beast.

Nieuws - 26 feb 2013

Inside Envelopes is een documentaire van filmmaakster Shelly Kling en choreografe Keren Levi die op 9 maart zijn Nederlandse première beleeft tijdens Cinedans.

Abonneren op Keren Levi