Dansfestival Come Together in Frascati

De drie Amsterdamse interdisciplinaire dans- en performancemakers Nicole Beutler, Andrea Božić en Keren Levi organiseren op 15, 16 en 17 mei 2014 het interdisciplinaire festival Come Together: Beauty, Bauhaus and the Beast. Het is de eerste keer dat deze nationaal en internationaal bekende makers gezamenlijk hun werk presenteren. Het driedaagse festival vindt plaats in theater Frascati en het Vlaams Cultuurhuis De Brakke Grond in Amsterdam.

The Dry Piece van Keren Levi

In The Dry Piece wordt de verstoorde relatie tussen het idee van schoonheid en de hedendaagse vrouwelijke identiteit onder de loep gelegd. Levi maakt de ruimte tussen schoonheid en kunst, glamour en werk zichtbaar.

4: STILL LIFE van Nicole Beutler

4: STILL LIFE is een hofdans, een paringsdans, een toneelstuk, een 'Lichtspiel', een ritueel. Geïnspireerd door de Bauhausbeweging uit het begin van de 20e eeuw creëert Beutler dit ‘mechanische ballet’.

Intergalactic van Andrea Božić, Robert Pravda, Julia Willms / Tilt

Niet meer leven in hokjes. Het is tijd om opnieuw te beginnen. Intergalactic is een voorstelling, waarin we een wereld binnen een wereld bouwen en het publiek door de ruimte leiden, zonder dat ze hun zitplaatsen hoeven te verlaten.

Randprogrammering Come Together 

Op het programma staan ook gesprekken, de installatie ‘A World’, lezingen, een concert van de band No|me en een feest met DJ Alec Smart. Kijk hier voor het actuele avondprogramma.