Andreas Denk

Nieuws - 17 aug 2015

Het komend najaar zorgt Dansmakers Amsterdam er weer voor dat het een inspirerend en spannende herfst wordt, bomvol met vernieuwende dans. Dans Magazine zet de komende dansvoorstellingen op een rij.​

Zeehelden Plan D- / Andreas Denk
Review - 31 mrt 2015

Op 28 maart ging de nieuwe jeugdtheaterdansvoorstelling Zeehelden van Plan D- / Andreas Denk in première in jeugdtheater de Krakeling te Amsterdam. Zeehelden is ruw en stormachtig en wiegend en zacht tegelijk.

Zeehelden Andreas Denk
Nieuws - 20 mrt 2015

Plan d- / andreas denk gaat op 28 maart 2015 in de Krakeling te Amsterdam in première met de jeugddanstheatervoorstelling Zeehelden, een spannende dansvoorstelling over de magische kracht van de zee 

Nieuws - 24 apr 2014

In het themaprogramma Stof stort theater Oostblok in Amsterdam zich elke maand op een ander onderwerp. Van 23 tot en met 25 mei staat criminaliteit en de morele aard van de mens centraal. Stof#4 Crimineel? heeft de voorstelling Glas van choreograaf en danser Andreas Denk als vertrekpunt.

Review - 18 mrt 2013

Au! is een jeugddanstheatervoorstelling voor kinderen vanaf vier jaar over pijn hebben en pijn doen. De voorstelling van choreograaf Andreas Denk en eindregisseur Bram de Goeij ging woensdag 13 maart in première in De Krakeling in Amsterdam.

Nieuws - 2 mrt 2013

Woensdag 13 maart gaat de voorstelling Au! van plan d- / Andreas Denk in première in De Krakeling in Amsterdam.

Review - 4 jan 2013

Is het genialiteit of gekte, een gedachte of werkelijkheid? Dit zijn de vragen die opborrelen tijdens de confronterende danstheatersolo Glas. Choreograaf en danser Andreas Denk gaat in deze voorstelling voor volwassenen een gevaarlijke en onbeheerste relatie aan met zijn omgeving, waarin parelkettingen moordwapens worden en een wc-pot zijn redding.

Abonneren op Andreas Denk