Stijldans

Locatie aan de Geeuwkade in Sneek. Foto Dansschool Vergonet
Nieuws - 26 okt 2017

Altijd al je eigen dansschool willen hebben? Vergonet wordt per 1 mei 2018 ter overname aangeboden. Met voldoende mogelijkheden tot verdere uitbreiding.

Foto: DSV Dance Expression
Nieuws - 1 dec 2015

Op 28 november 2015 vond het wereldkampioenschap formatiedansen plaats, een wedstrijd in synchroon stijldansen. De Nederlandse dansgroep DSV Dance Impression behaalde hier, ondanks enkele tegenslagen, een zesde plaats.

Reportage - 20 mei 2015

Na een seizoen met tegenvallende kijkcijfers komt So You Think You Can Dance 2015 tot een ontknoping. Danser Malik won het zevende seizoen! De emotionele lading was extra goot, want is het nog maar de vraag of de talentenjacht ooit terugkeert op tv.

Reportage - 16 apr 2015

In de derde liveshow van So You Think You Can Dance plaats waren alle overgebleven dansers weer samen te zien in één liveshow. Nieuw was dat niet alleen kijkers thuis konden stemmen, maar de dansers ook! Helaas vielen Marrit en Roger alsnog af.

Esther Smit
Blog - 28 feb 2015

Op 20, 21 en 22 februari vond de 7e editie van Tilburg Moves plaats in het T-kwadraat in Tilburg. Ook Esther Smit danste mee aan de stijldanswedstrijd!

Nieuws - 7 okt 2014

Op 25 oktober 2014 organiseert Dance Fit een feestavond in Leiden met als thema Halloween! De hele avond kun je stijldansen in een ruime danszaal waar ook verschillende demonstraties vertoond worden. Ook kun je lekkere scary snacks proeven. De muziek staat in het teken van Halloween en ook de dresscode is Halloween.

Abonneren op Stijldans