Locatie aan de Geeuwkade in Sneek. Foto Dansschool Vergonet

Dansschool Vergonet staat te koop

Altijd al je eigen dansschool willen hebben? Vergonet is een goed lopende, gerenommeerde dansschool te Sneek. Met voldoende mogelijkheden tot verdere uitbreiding.

Dansschool Vergonet gaat al heel wat jaren mee. En hoopt dat met een overname per 1 mei 2018 in stand te houden. Gerrit Vergonet gaf rond 1900 het startschot voor deze nog altijd succesvolle dansschool. Hij runde een herenmodezaak en in zijn vrije tijd leidde hij verschillende muziekkorpsen. Daarnaast is hij in Drachten danslessen gaan geven. Toen Gerrit Vergonet in 1938 overleed, nam zijn zoon Piet de dansschool over. Na acht jaar gaf deze de dansschool over aan Roelof Vergonet, vader van de huidige eigenaar Rudolf Vergonet. 

Dansen in Sneek

Tijdens de oorlogsjaren '40-'45 stonden de Duitse bezetters maar een beroep toe, waarop de Vergonets voor het dansvak kozen. Hiermee zijn Roelof Vergonet en zijn vrouw in Drachten en omstreken doorgegaan, totdat ze in 1950 hun thuisbasis verplaatsten naar Sneek. Roelof Vergonet is rond 1975 samen gaan werken met zijn jongste zoon Rudolf Vergonet. Aan dit familiebedrijf komt nu helaas een eind. Samen met zijn vrouw Jolanda hoopt Rudolf Vergonet dat de nieuwe eigenaar ervoor weet te zorgen dat alle leerlingen een even fantastische danstijd blijven beleven.

Locatie aan de Geeuwkade in Sneek. Foto Dansschool Vergonet

Het dansaanbod

Momenteel wordt er een breed scala aan stijldansen gepresenteerd, die vallen binnen een aantal stijlen. De wintercursussen bestaan voor zowel de jongeren, de paren en gehuwden uit Latijn-Amerikaanse dansen, Ballroomdansen en een enkele Rock-'n-Roll dans. Ook worden er opfrislessen, spoedcursussen en naseizoenscursussen gegeven. 

Ga voor meer informatie naar de website: www.vergonet.nl. Of bel voor nadere informatie:  0515-412898.

Meer inspiratie