Juste Debout

House Dance Forever, foto Sasha Box
Nieuws - 29 jan 2016

Het is weer tijd voor House Dance Forever en de Nederlandse voorronde van Juste Debout. Nieuw is het feit dat alle juryleden vrouwen zijn, een internationale primeur in een doorgaans door mannen gedomineerde wereld. Van 5 tot en 7 februari in Paradiso.

Nieuws - 10 jul 2014

Wat is kracht? Hoe ben je sterk? En welke krachten worden er op jou uitgeoefend? Opkomend cross-over dansgezelschap Samadhi Dance Company onderzoekt in de eerste editie van de serie 2FOLD het thema ‘kracht’.

Review - 22 feb 2013

Je kon het onlangs op deze website al lezen: de internationale hiphop danstop kwam naar Nederland om op 3 februari 2013 te battlen of te jureren gedurende de vierde editie van de Nederlandse Juste Debout in Paradiso, Amsterdam. Deze dag vol spectaculaire battles trok zoveel belangstelling omdat de winnaars zich plaatsen in de finaleronde van Juste Debout in Parijs.

Nieuws - 24 jan 2013

Het eerste weekend van februari staat Paradiso in het teken van twee grote internationale dans battles: House Dance Forever en Juste Debout. Beide zijn een begrip onder dansers en waarvoor de internationale top naar Amsterdam komt. Voor dansliefhebbers bestaat de mogelijkheid om een kijkje te krijgen in de underground danscultuur.

Nieuws - 10 mrt 2012

De bekendste hiphop danswedstrijd Juste Debout gaat zondag 11 maart van start in de Parijse voorstad Bercy.

Nieuws - 3 feb 2012

Dance battle toernooi Juste Debout begint zondag 5 februari voor alle Nederlandse hip hop dansers in Paradiso, Amsterdam en eindigt 11 maart in Bercy, Parijs.

Abonneren op Juste Debout