Robert Battle

Nieuws - 27 aug 2015

Introdans opent het nieuwe dansseizoen aan de andere kant van de evenaar. Het Nederlandse moderne dansgezelschap brengt van 25 tot en met 30 augustus de dansvoorstelling JOY4DANCE op het JOMBA! Festival in Zuid-Afrika.

Review - 17 apr 2015

Met Feest van Introdans Ensemble voor de Jeugd maken kinderen kennis met échte moderne dans en zonder dat de choreografieën zó veel simpeler en toegankelijker zijn gemaakt, dat de kwaliteit van dans verloren gaat. Eveneens voor volwassen!

 FEEST, Introdans Ensemble voor de Jeugd
Nieuws - 6 mrt 2015

Op 7 maart presenteert Introdans Ensemble voor de Jeugd een swingend feest met drie werken uit de Introdans-schatkist én een voor Nederland nieuw ballet.

Nieuws - 2 sep 2014

Introdans viert in zijn 43ste seizoen opnieuw feest! In 2014 bestaat het Introdans Ensemble voor de Jeugd 25 jaar. Dit gezelschap brengt sinds 1989 voorstellingen voor het hele gezin in binnen- en buitenland. Werken van topchoreografen worden bijeen gebracht in afwisselende programma’s.

Review - 2 jul 2014

Het theaterseizoen loopt ten einde en dat is reden voor Introdans om nog één keer alles uit de kast te halen. Traditiegetrouw sluit het gezelschap het seizoen af met End of Season. Dit jaar is met het thema Zwart een selectie gemaakt van mooie, grappige en energieke choreografieën die al eens eerder door het gezelschap zijn opgevoerd.

Review - 13 nov 2013

Na een korte trailer van Liberation Route Europe om te wijzen op het belang van de strijd voor vrijheid, waarvan ik even denk dat het al bij de voorstelling hoort, bezetten zestien dansers van Introdans het podium. Gekleed in zwarte pakken vormen ze moeiteloos steeds wisselende formaties.

Abonneren op Robert Battle