Home » Rubriek

Zelf dansen

Meer weten over dans? Dan ben je bij Dans Magazine aan het goede adres. Op Dans Magazine vind je een uitgebreide lijst van dansscholen en dansopleidingen, maar ook achtergrondinformatie bij de verscheidene dansstijlen.

Blogs, interviews, reviews en reportages

Bij Dans Magazine gaan we graag dieper in op de dans. Daarom lees je bij ons diepgaande reviews van dansvoorstellingen, reportages over allerlei onderwerpen binnen de dans, interviews met dansers en choreografen (zowel amateurs als pro's) en blogs van mensen in de danswereld.

Open Huis Nationale Opera en Ballet
Nieuws - 9 feb 2018

Op zaterdag 24 februari 2018 is het weer zover: Open Huis bij Nationale Opera & Ballet. Het Open Huis biedt een uniek kijkje achter de schermen.

3 maart 2018 AUDITIE MBO DANS GOES
Agenda - 8 feb 2018

Heb jij het in je om van dans je beroep te maken? Doe dan op 3 maart 2018 auditie voor dé dansopleiding van Zuid West Nederland! Bij MBO Dans Goes vind je op jouw unieke manier je weg binnen de danswereld. Het onderwijs is gericht op een sterke danstechnische basis en jouw persoonlijke ontwikkeling staat voorop.

De Verenigde Podiumkunstenfestivals starten met ‘Geef een Toegift’
Nieuws - 8 feb 2018

Met het project ‘Geef een Toegift’ wordt door het hele land publiek opgeroepen om een entreekaartje te kopen voor iemand met minder financiële middelen

Dansplezier
Blog - 1 feb 2018 - Wendy van Groeninge

Dansplezier is voor jong en oud. Toch word ik vaak raar aangekeken als ik zeg dat ik nog dans op mijn leeftijd. Is nu dan het moment om te stoppen?

 Break A Leg Freestyle Dance Event
Nieuws - 25 jan 2018

Ruim negenhonderd hiphopdansers nemen het tegen elkaar op tijdens de achtste editie van ‘Break A Leg’, een freestyle Dance Event in Amsterdam.

Kunstbende kick-off
Nieuws - 24 jan 2018

De landelijke wedstrijd voor creatief talent Kunstbende introduceert met ingang van 2018 een nieuw element: de kick-off’s. En jij kunt meedoen!

Gedifferentieerd lesgeven
Nieuws - 18 jan 2018

Om in kaart te brengen hoe het danswerkveld van Nederland omgaat met niveauverschillen, vragen wij alle dansdocenten om deze enquête in te vullen.

AmsterDans
Nieuws - 17 jan 2018

Na twee succesvolle edities vind in 2018, in Amsterdam, de derde AmsterDans danscompetitie plaats. Nieuw in 2018 is de categorie: ‘Emerging dance groups’.

Agenda - 16 jan 2018

Op 9 maart organiseert de opleiding Docent Dans/ Euritmie van Hogeschool Leiden een symposium ‘ Bewegen is Leren’- euritmie in gesprek met wetenschap.

Nationale Opera & Ballet
Nieuws - 12 jan 2018

Voor de productie Trouble in Tahiti / Clemency zoekt De Nationale Opera een mannelijke danser van ongeveer zestien jaar oud, met een jonge uitstraling.

Pagina's

Abonneren op Zelf dansen