Foto: Beto Franklin via Pexels

De dansopleidingenspecial komt eraan!

Keuzestress? Dans Magazine zet graag ieder jaar een heleboel dansopleidingen voor je op een rijtje. Ideaal dus om opleidingen met elkaar te vergelijken en zo een school te kiezen die bij jou past! Daarnaast kun je ook extra artikelen en bijzondere interviews lezen. Een must read voor iedere dansenthousiast. 

Alles over je dansopleiding

Een speciaal digitaal tijdschrift met alle informatie over dansopleidingen door heel Nederland. Van vooropleidingen tot interviews met jong danstalent, van binnen- tot buitenland. Zo komen de dansopleidingen van onder andere Fontys Hogeschool voor de Kunsten en Codarts voorbij, maar ook RAD Londen Royal Dance Academy en Lucia Marthas Institute of Performing Arts. Er staat niet alleen informatie over de verschillende scholen in, maar ook tips voor bijvoorbeeld een auditie. De special geeft per opleiding meer informatie over welke danser jij wilt worden: sta je het liefst op het podium, of ben je achter de schermen actief als dansdocent of choreograaf?

Een jaarlijkse traditie van Dans Magazine

Sinds 2015 brengt Dans Magazine een special uit over dansopleidingen. “De dansopleidingen sluiten steeds meer aan bij het veranderende dansveld en de beroepspraktijk”, zegt Joost Groeneboer, hoofdredacteur van Dans Magazine. “Tijdens je opleiding leer je dan ook niet alleen dansen, maar ook allerlei andere skills. Zoals zelfvertrouwen, doorzettings- en inlevingsvermogen, samenwerken en dansondernemerschap.”

Nog geen abonnee? Neem voor 12 oktober een abonnement, dan krijg je dit nummer thuis!

Meer inspiratie