De Dutch Junior Dance Division Everybody Dance Now

De Dutch Junior Dance Division door naar finale Everybody Dance Now

Afgelopen vrijdag, tijdens de halve finale van Everybody Dance Now, kreeg De Dutch Junior Dance Division (DeDJDD) wederom een groene vloer. Daarmee heeft dit Haagse dansgezelschap een plek in de finale. Andere finalisten van Everybody Dance Now zijn: AfroVibes, Kenzo & Shay, en Carlos & Mirella. Zij gaan aanstaande vrijdag, 20 februari 2015, opnieuw de dansstrijd met elkaar aan.

De Dutch Junior Dance Division ontvangt staande ovatie

De jury gaf een staande ovatie, het publiek gaf een daverend applaus en Nederlandse kijkers stemden massaal. Dit keer had DeDJDD de dansvloer veroverd op het nummer Birds van zangeres Anouk (ook een Haagse ster), gechoreografeerd door Rinus Sprong. Jan Kooijman: "Echt magisch mooi! Het is technische dans van het allerhoogste niveau.”   

Ook dit keer werd er gesproken over de kwalitatieve toevoeging van deze dansers aan dit dansprogramma. Dan Karaty: "Er is vast een heel deel van het jongere publiek dat deze stijl nog nooit heeft gezien. Jullie onderwijzen die mensen en niemand doet dat beter. Jullie zijn geweldig!" Ook het commentaar van Lieke van Lexmond was lovend: "zo ontzettend helder, zo puur en zo dichtbij. Het was groots, heel impressive!"   

Finalisten Everybody Dance Now bekend

Nadat alle acts hun danstalent lieten zien, kon het publiek haar stem uitbrengen. De eerste act die hoorde dat ze door ging naar de finale was de dansgroep AfroVibes. Daarna kregen Kenzo & Shay groen licht voor de finale. Als derde kreeg de dansgroep de Dutch Junior Dance Division te horen dat zij ook door zijn naar de finale.

Daar bleef het niet bij. Direct na de uitslag, gingen de drie juryleden in overleg voor en mogelijke Green Card. Deze werd uitgereikt aan het duo Carlos & Mirella, die ook in de tweede liveshow een Green Card kregen.

De vier acts die in de finale van Everybody Dance Now staan zijn; AfroVibes, Kenzo & Shay, Dutch Junior Dance Divison en Carlos & Mirella. Zij gaan aanstaande vrijdag, 20 februari 2015, opnieuw de dansstrijd met elkaar aan.

Optreden De Dutch Junior Dance Division

Meer inspiratie