De Dutch Junior Dance Division in halve finale van Everybody

De Dutch Junior Dance Division in halve finale van Everybody Dance Now

Vrijdag 6 februari werd er unaniem ‘Groen’ gestemd voor het Haagse dansgezelschap de Dutch Junior Dance Division door de jury van Everybody Dance Now. Dit betekent dat de Dutch Junior Dance Division door is naar de halve finale van de live shows. Eerder bij de audities kregen ze al een zogeheten ‘Greencard’ waarmee ze gelijk door konden naar de live shows. De Dutch Junior Dance Division is inmiddels ook bij het grote publiek geliefd.

Lovende reacties jury Every Body Dance Now

Wederom lovende reacties van de jury van Everybody Dance Now voor de acht dansers van De Dutch Junior Dance Division over het klassieke optreden op ‘Smooth Criminal’ van Michael Jackson. “Wees trots, want beter kon het niet”, aldus Dan Karaty, jurylid van Everybody Dance Now. Het neo-klassieke ballet van De Dutch Junior Dance Division, gechoreografeerd door Thom Stuart, is een echte toevoeging aan de variëteit van het Nederlandse dansprogramma Everybody Dance Now. 

De Dutch Junior Dance Division

De dansers van De Dutch Junior Dance Division zijn inmiddels weer hard aan het werk om de nieuwe choreografie in te studeren. Choreograaf Rinus Sprong: “Het is een feest om met deze dansers te werken en je werk met zo veel mensen te kunnen delen!”

Morgen, vrijdag 13 februari, kan er in de halve finale van Everybody Dance Now (RTL4, 20:30 uur) gestemd worden op De Dutch Junior Dance Division.

Meer inspiratie