Everybody Dance Now 2015

Uitslag tweede liveshow Everybody Dance Now

Vrijdagavond werd de tweede liveshow van Everybody Dance Now uitgezonden. In totaal ging acht acts de strijd met elkaar aan om een plek te bemachtigen in de halve finale. Afrovibes, De Dutch Junior Dance Division en The Wild Cats kregen van Chantal Janzen te horen dat ze door zijn naar de halve finale van volgende week. De Green Card werd uitgereikt aan het dansduo Carlos & Mirella.

Uitslag tweede liveshow Everybody Dance Now

Tijdens de tweede liveshow van Everybody Dance Now  kregen alle acts van de drie juryleden (Jan Kooijman, Lieke van Lexmond en Dan Karaty) een groene vloer, op één act na. Het dansduo Shadowshock kreeg van Lieke en Dan een rode kleur wat automatisch het einde betekend van hun deelname aan het dansprogramma. 

Nadat de stemmen geteld waren kregen Afrovibes, De Dutch Junior Dance Division en The Wild Cats van Chantal Janzen te horen dat ze door zijn naar de halve finale van volgende week. De Green Card werd uitgereikt aan het dansduo Carlos & Mirella, zij hebben zich daardoor ook weten te plaatsen voor de halve finale.

Halve finale Everybody Dance Now

De acts die door gaan naar de halve finale volgende week vrijdag gaan de strijd aan met de acts die een week eerder een ronde verder kwamen. De halve finale van Everybody Dance Now is vrijdag 13 februari 2015 om 20.30 uur te zien bij RTL 4.

De winnaar van het RTL 4-dansprogramma Everybody Dance Now wint een optreden op 3 september tijdens het Free To Move dansgala van het Prinses Beatrix Spierfonds in Den Haag. De dansers strijden ook nog om de titel 'meest entertaining dansact van Nederland' en maken kans op de hoofdprijs van 25.000 euro.

Kijkcijfers Everybody Dance Now

In totaal keken er ruim 1.172.000 mensen naar de tweede liveshow van Everybody Dance Now. Dat zijn meer kijkers dan een week eerder, toen keken er 1.136.000 mensen. Door de kijkcijfers van vrijdagavond staat EDN op de zevende plek in de kijkcijfer top 25. Het marktaandeel voor RTL 4 komt uit op 16,3 %. Hiermee wint EDN de vrijdagavondstrijd van NPO 1.

De Dutch Junior Dance Division

Afrovibes

Meer inspiratie