Joost en David

Choreograaf Joost Vrouenraets en fotograaf David Peskens vragen steun voor bijzonder project

Sinds maart 2020 reizen choreograaf Joost Vrouenraets en fotograaf David Peskens door Nederland om tijdens de coronacrisis theater naar het publiek te bregen. En dat was heel welkom in een periode dat het publiek niet naar de theaters, musea en concertzalen konden gaan. Met een crowdfundingsactie probeert het duo nu genoeg geld bij elkaar te verzamelen om een fotoboek te maken van dit project.

Fotoboek

''Het wordt een zwaar, kostbaar boek met meer dan 400 pagina's,'' vertellen ze. ''Daarom zal een exemplaar wat duurder zijn dan een gemiddeld fotoboek. Om genoeg geld bij elkaar te krijgen om het boek te realiseren, vragen wij je hulp. Met je bijdrage kunnen we de eerste druk financieren en in ruil daarvoor ontvang je het boek als allereerste! We verwachten dat dit in het eerste kwartaal van 2022 gaat zijn.''

Dichtbij het publiek

Joost en David openden de coulissen van het land voor een tournee door alle Nederlandse gemeenten. Met twee rode touwen maakten zij hun eigen theater. Twee cirkels in een rugzak, een theater dat is gestript tot het minimum en daardoor bloot, eerlijk en kwetsbaar is. Zo kwam het duo dichtbij het publiek.

Steun Joost en David!

Meer inspiratie