Folk

Tanatsfestival 2015
Nieuws - 27 feb 2015

Van 13 tot 15 maart 2015 brengt het Tanatsfestival ons een weekend vol internationale dans en muziek in Vormingscentrum te Malle in België.

Nieuws - 7 feb 2014

Concertgebouw De Doelen in Rotterdam brengt op zaterdag 8 februari voor de tweede keer een variatie aan folkmuziek naar Nederland. Met dansworkshops en live muziek is er voor zowel de luisteraar als danser een geschikt muziekprogramma samengesteld.

Nieuws - 18 jul 2013

Doe Dans is een driedaags festival voor internationale dans en muziek.

Nieuws - 9 jun 2013

Van 12 tot en met 16 juni vindt in Barcelona (Spanje) weer de jaarlijkse Europese choreografiecompetitie Dance Grand Prix plaa

Review - 23 mei 2013

Op 27 april sloot de Keltische folkband Rapalje de theatershow Hearts of Steel af met een vlammende voorstelling in het Figi Hotel Theater te Zeist. Naast de traditionele instrumenten als de tin whistle, de bodhrán en de doedelzak kon het publiek genieten van een flink staaltje danswerk van vier Ierse danseressen. Een show met pit en een ritme waar je zelf van wil gaan dansen.

Interview - 25 mrt 2013

Koosje Schouten is danseres bij Rapalje, een Keltische folkband uit Nederland met veel Schotse en Ierse invloeden. De band toert al jaren met diverse theatervoorstellingen door alle hoeken van ons land en ook de Ierse dans speelt daarin een grote rol. Omdat Dans Magazine zich in alle dansvormen interesseert, kon een interview met Koosje niet lang achterwege blijven.

Abonneren op Folk