Dance Grand Prix Europe 2013

Dance Grand Prix Europe 2013Van 12 tot en met 16 juni vindt in Barcelona (Spanje) weer de jaarlijkse Europese choreografiecompetitie Dance Grand Prix plaats voor dansscholen en –groepen. De wedstrijd biedt scholen en groepen de mogelijkheid om hun werk te presenteren voor een ervaren jury.

Het evenement heeft zich ontwikkeld tot het grootste en belangrijkste voor amateurdans en heeft al vele talenten geholpen om zich verder te ontwikkelen. Alle dansstijlen zijn welkom en er worden prijzen weggegeven in de verschillende categorieën voor onder andere beste groep, beste talent en beste choreograaf.

De eerste vier dagen (van de 12e tot en met de 15e) zijn er allerlei activiteiten, maar het kan ook zijn dat je één of meerdere dagen vrij hebt: iedere groep heeft een eigen programma. Het programma is afhankelijk van de registratie van de groepen. 15 juni vindt de prijsuitreiking plaats van de Dance Grand Prix Europe. Op 16 juni vlieg je weer terug.

Meer informatie over deelname en het aanmeldingsformulier kun je vinden op de website. Aanmelden kan tot en met 10 mei 2013.

Foto: Sagrada Familia Barcelona van Paola da Reggio, verkregen via Wiki Commons