Chalans Dance Professionals

Derde Hambaken 70 - 5231 SJ 's-Hertogenbosch

Chalans Dance Professionals dans magazine

Chalans is in 2005 opgericht en was daarmee de allereerste paaldans-school van Nederland. Inmiddels is Chalans ook uitgegroeid tot de grootste paaldansschool van Nederland en wordt er vijf dagen per week lessen gegeven in Amsterdam, Apeldoorn, Arnhem, Breda, Den Bosch, Maastricht, Nijmegen, Tilburg en Utrecht. Chalans geeft o.a. cursussen in sportief- en sexy paaldansen, burleske, gogo dance, super stretch en lapdance/striptease.

De weekenden zijn gereserveerd voor (vrijgezellen) workshops, teamuitjes, vriendinnen dagen en bedrijfsuitjes. Met 9 leslocaties, meer dan 47 workshop locaties en 350 workshops per jaar, zijn wij de grootste leverancier van vrouwelijke danslessen en -workshops in Nederland.

Leerlingen van Chalans winnen belangrijke wedstrijden op nationaal en internationaal nivo en zijn regelmatig op t.v te zien. Nog steeds zijn het bekende namen uit de paaldanswereld of celebrities, die bij Chalans hun paaldanslessen volgen of wedstrijdtrainingen hebben.

Chalans Dance Professionals is ambassadeur van Dans Magazine. Dans je bij deze dansschool? Dan betaal je maar € 9,99 voor een heel jaar Dans Magazine! Kijk snel verder

Het Nederlands Kampioenschap Paaldansen
Nieuws - 22 jan 2015

Op zondag 26 april vind het Nederlands Kampioenschap  paaldansen plaats in Maaspoort Sports & Events te Den Bosch.

Reportage - 16 mei 2014

Fotograaf Ton van Til legde bij dansschool Chalans in ‘s-Hertogenbosch een bijeenkomst van paaldansers vast. Van Til: ‘Het had een hoger sportgehalte dan de meeste dans die ik heb gezien.

Nieuws - 7 nov 2013

Chalans is een dansschool gespecialiseerd in paaldans- en burleske opleidingen. Inmiddels organiseert Chalans ook een instructor opleiding Bellydance. De eerste buikdans workshop vindt plaats op zondag 10 november.

Nieuws - 9 aug 2013

De komende weken organiseert dansschool Chalans allerlei workshops paaldansen, burleske, gogo dance en cardio sensual.

Nieuws - 1 apr 2013

Dansschool Chalans is wegens grote vraag naar paaldans-, burleske- en andere dansworkshops op zoek naar enthousiaste mensen die workshopinstructeur van één of meerdere van deze dansvormen willen worden. De workshops worden bijvoorbeeld aangevraagd voor vrijgezellenfeesten, vriendinnenuitjes of teamfeesten. Meld je nu aan als dansen jouw hobby is en je meer mensen enthousiast wilt maken.

Nieuws - 10 jan 2013

Al op zoek naar een cadeau voor je partner tijdens Valentijn? Chalans Dance Professionals biedt een oplossing: een workshop strip/lapdance, sexy choreo of pole strip voor maar €15,- per workshop.

Reportage - 16 mrt 2012

De tijden zijn voorbij dat paaldansen alleen nog maar geassocieerd wordt met donkere kamers, nietsverhullende outfits en onverklaarbare geuren. Het zijn meer sportieve vrouwen die op een elegante manier laten zien hoe sterk en talentvol ze zijn.

Nieuws - 1 mrt 2012

Natasja Jansen, initiator van paaldansschool Chalans Dance is met succes de discussie aangegaan met de Belastingdienst of paaldansen een sport is, en ze heeft de Belastingdienst ervan overtuigd dat paaldansen een officiële sport is.

Abonneren op Chalans Dance Professionals